Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Janini v Rogaški Slatini tekmovali v veleslalomu (foto, video)


V soboto, 2. marca 2013, je na smučišču Janina v Rogaški Slatini pod okriljem Smučarskega kluba Rogaška Slatina potekalo Odprto prvenstvo Rogaške Slatine v veleslalomu. Ob 10. uri so bili že vsi tekmovalci na startu in se s pogumom ter željo po najvišji uvrstitvi podali po strmem pobočju postavljenega veleslaloma.

Svoj pogum, znanje in spretnost so tekmovalci dokazovali v dveh kategorijah, in sicer so ločeno nastopili dečki in deklice do 15 let in za njimi še moški in ženske nad 15 let. Da pa tudi gledalcem v cilji areni ni bilo dolgčas, so za to poskrbeli že kar sami tekmovalci na progi, ki so poleg smučanja prikazali tudi že na pol akrobatske padce, ki so posamezne še bolj motivirali do cilja. V spodnjem videoprispevku si lahko pogledate, kako so odpeljali postavljeno veleslalomsko progo nekateri tekmovalci.

A vendar kot se za vsako tekmovanje spodobi, so tudi tukaj bili prvi trije iz vsake kategorije nagrajeni, prejeli so priznanja in kristalne pokale, ki so jih izdelali v Steklarni Rogaška. Tudi tokrat pa je veljalo zdravo športno pravilo, ki pravi, da je pomembno sodelovati, ne glede na to, kakšen bo rezultat.

Tekmovalci Odprtega prvenstva Rogaške Slatine v veleslalomu 2013.

Rezultati so bili naslednji: v prvi kategoriji deklice do 15 let je 1. mesto osvojila Živa Novak, 2. mesto je zasedla Ana Turnšek in 3. mesto je pripadalo Timeji Kodrič Mlakar.

Pri dečkih do 15 let so bili najboljši: na 1. mestu Nejc Možina, 2. mesto Anže Gajšek in 3. mesto Anže Drofenik.

V spodnjem videoprispevku si lahko pogledate podelitev priznanj in pokalov prvouvrščenim v kategoriji deklice in dečki do 15 let.

 
V kategoriji punce nad 15 let so stopničke osvojile: 1. mesto je zasedla Anja Povalej, 2. mesto je pripadlo Maji Dušič in 3. mesto Katji Stojnšek.
 
Pri moških nad 15 let so na prvi stopničke stopili: 1. mesto je zasedel t. i. car Janine, Robert Čokl, 2. mesto si je prismučal Riki Lešnik in 3. mesto Urban Šipec.  
 
V spodnjem videoprispevu si lahko pogledate podelitev priznanj prvouvrščenim v kategoriji punce in fantje nad 15 let.
 
 
Vabimo vas, da si pogledate tudi galerijo fotoposnetkov (KLIK!!!), ki smo jo posneli na smučišču Janina v Rogaški Slatini. 
 
f/t/v: J. C.