Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 13. 5. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH

Dne 7. 5. 2024 so policisti na območju Šmarja pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznice osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu trčila v brežino. Po trčenju je vozilo obrnilo na streho in delno obstalo v jarku, delno na vozišču. Voznica v prometni nesreči ni utrpela telesnih poškodb. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU OBČINE PODČETRTEK

12. 5. 2024 so policisti na območju občine Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo kolesarke, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad kolesom in padla ter utrpela lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

SPLETNA GOLJUFIJA

Dne 8. 5. 2024 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasil občan, ki je naznanil, da so ga preko spleta ogoljufali neznanci na način, da so mu pod pretvezo, da je s kripto valutami zaslužil 5.900 evrov, poslali SMS sporočilo s povezavo do spletne strani, na katero je kliknil ter vnesel podatke svojega računa in gesla. S temi podatki je neznani storilec opravil odliv iz računa in ga oškodoval za 420 evrov. O zadevi bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

POŠKOVANJE TUJE STVARI

7. 5. 2024 so bili policisti obveščeni o poškodovanju osebnega vozila. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poškodoval plastiko zadnje desne luči. O okoliščinah storitve kaznivega dejanja bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

11. 5. 2024, v poznih večernih urah, sta se tuja državljana, izvenzakonska partnerja, ki sta bila kot gosta nastanjena na območju Podčetrtka besedno sprla in se prerivala, zaradi česar je bil obema izdan plačilni nalog

POVOŽENJE DIVJADI IN ODSTOPI OD OGLEDOV

Policisti so v prejšnjem tednu obravnavali štiri povoženja divjadi.