Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 14. 5. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Rogaška Slatina, 7. 5. 2024

Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče do katere je prišlo zaradi napačne strani vožnje. Voznik je zaradi tega zapeljal v obcestni jarek in si pri tem poškodoval vozilo.

Sveti Florijan, 9. 5. 2024

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Občan je sredi noči zaradi opitosti vpil in s tem motil mir in počitek občanov. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 9. 5. 2024

Policisti so bili obveščeni o pretrganju plinovoda v Rogaški Slatini. Ugotovljeno je bilo, da je do dogodka prišlo med izvajanjem zemeljskih del na parceli novogradnje. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja javnih naprav.

Rogaška Slatina, 10. 5. 2024

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen voznik kolesa z motorjem. Ta je zapeljal levo preko vozišča in trčil v robnik ter padel. Pri tem se je telesno poškodoval.

Rogatec, 11. 5. 2024

Policisti so v bližini mejnega prehoda Dobovec prijeli 8 tujcev, ki so nezakonito prečkali državno mejo. Vsi so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito.

Rogaška Slatina, 12. 5. 2024

Policisti so bili obveščeni o pretepu. Ugotovljeno je bilo, da sta se sprla in fizično obračunala med sabo bivši in aktualni partner prijaviteljice. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.