Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Oglaševanje

Predstavite se na najbolj obiskanem spletnem mediju na Kozjanskem, oglašujte na Kozjansko.info

Oglaševanje na našem spletnem časopisu je primerno za vse, ki bi radi svojo dejavnost še dodatno promovirali v lokalnem okolju, ali pa svojo dejavnost približali strankam/kupcem na območju Kozjanskega skozi lokalno zelo prepoznan spletni časopis, ki mesečno zabeleži preko 200 tisoč obiskov in 300 tisoč odprtih strani.

Branost naročenega članka mi ni prinesla samo strank iz lokalnega okolja. Zaradi optimiziranosti strani so ljudje članek našli tudi preko Googla. Po objavi so me zato klicali ljudje iz cele Slovenije in se naročali na moje storitve.

Oglaševanje na Kozjansko.info in Celje.info je bila dobra odločitev, saj se je število strank precej povečalo. Priporočam.

Marjeta Knez, Bioresonanca Knez Šentjur

Članek si lahko preberete tukaj.

Bi želeli vaše podjetje na Kozjansko.info oglaševati tudi vi?

Kontaktirajte nas na [email protected] ali pokličite na 031 717 673 (Severina). Skupaj bomo našli oglaševalski paket, ki vam bo najbolj ustrezal in bo hkrati tudi najbolj učinkovit.

Pri oglaševanju na Kozjansko.info sem bil deležen strokovne pomoči in koristnih sugestij njihove ekipe. Zaupal sem njihovem mnenju tudi glede načina prezentacije, ter pojavljanja vsebine oglasa.

Zagotovo lahko trdim, da je sodelovanje s Kozjansko.info pripomoglo k realizaciji zadanih poslovnih ciljev.

Nenad Mehle, Zobna ordinacija Mehle

Oglaševanje prostih delovnih mest

Poleg klasičnega oglaševanja podjetja, vaših storitev in produktov, lahko na našem spletnem časopisu objavite tudi vaša trenutno razpisana prosta delovna mesta. Tovrstno oglaševanje je najbolj učinkovit način, da nagovorite potencialne kandidate v lokalnem okolju oz. ljudi iz okolice vašega podjetja.

Objavite lahko kratek opis delovnega mesta v naši zbirni novici delovnih mest, ki navadno doseže preko 2000 ogledov, ali pa kot samostojno novico, v kateri nagovorite potencialne kandidate. Nekaj primerov novic: podjetje Lagerhof, podjetje FTA, pivnica Lipnik, Steklarna Rogaška.

Sodelovanje z javnimi zavodi

Sodelujemo tudi z javnimi zavodi, ki skozi naš spletni časopis javnosti učinkovito predstavljajo svoje projekte in dogajanje.

Kozjansko.info je naša izbira, ko želimo informacije o naših razvojnih projektih, izobraževanjih in ostalih dogodkih deliti ne samo na območju Šentjurja in Dobja, ampak tudi na širšem območju Obsotelja in Kozjanskega. S Kozjansko.info sodelujemo že vrsto let in upamo, da bo tako ostalo tudi v prihodnje.

Jure Raztočnik, direktor Razvojne agencije Kozjansko

Bi na Kozjansko.info predstavili svojo dejavnost, podjetje, zavod? Bi oglaševali dogodek? Vas zanima objava zaposlitvenega oglasa?

Kontaktirajte Severino, ki vam bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja.

E: [email protected]

T: 031 717 673

“Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato vam z veseljem pripravimo neobvezujočo ponudbo glede na vaše oglaševalske potrebe. Verjamem da bomo skupaj našli oglaševalski paket, ki bo najbolj učinkovito promoviral vašo dejavnost.” –  Severina Kovačič, vodja marketinga Kozjansko.info

Vabljeni tudi k oglaševanju na Celje.info, ki mesečno zabeleži preko 300 tisoč obiskov in 400 tisoč odprtih strani. Več tukaj.

Oglaševalske pozicije, ki so vam na voljo:

Ponujamo vam različne možnosti oglaševanja na spletnem časopisu Kozjansko.info. Od celoletnih paketov, do mesečnih grafičnih oglasov, nekajdnevnih objav ali pa zgolj objav posameznih novic in najav dogodkov.

Nekaj najbolj zaželenih oglaševalskih pozicij, na prvi strani (leva slika) in podstraneh našega spletnega časopisa (desna slika), vam predstavljamo na zaslonskem posnetku spodaj.