Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Oglaševanje

Predstavite se našim obiskovalcem!

Ponujamo vam različne možnosti oglaševanja na spletnem časopisu Kozjansko.info. Od celoletnih paketov, do mesečnih grafičnih oglasov, nekajdnevnih objav ali pa zgolj objav posameznih novic in najav dogodkov.

Objavite lahko tudi prosto delovno mesto v tedenski novici (OGLAS 12) in tako lažje najdete primernega kandidata v lokalnem območju. Prosto delovno mesto lahko objavite tudi kot navadno in izpostavljeno novico (OGLAS 5 & OGLAS 6). Ta je prikazana tudi na posebni strani PROSTA DELOVNA MESTA – kliknite tukaj, do katere bralci enostavno dostopajo z klikom pasice na prvi strani pod menijem.

Nekaj najbolj zaželenih oglaševalskih pozicij, na prvi strani (leva slika) in podstraneh našega spletnega časopisa (desna slika), vam predstavljamo na zaslonskem posnetku spodaj.

 

Želite oglaševati na našem spletnem časopisu? Za informacije in podrobnosti glede grafičnih oglasov, oglaševalskih paketov in novic se obrnite na:

Če imate za nas novico, informacijo, tematiko, za katero menite, da bi bi morala biti objavljena na našem spletnem časopisu se obrnite na uredništvo:

 

Smo tudi lastniki drugih spletnih medijev:

www.celje.info – Spletni časopis Celja in okolice

www.drugisvet.com – Slovenski blogerski časopis

www.polovička.si – Spletna trgovina cenejših nakupov

 

Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o.
Grajski log 6
3240 Šmarje pri Jelšah

UREDNIŠTVO
Tel: 041 435 785
E-pošta: [email protected]

MARKETING
Tel: 031 717 673
E-pošta: [email protected]