Pravila referendumske kampanje

V skladu z zakonom o volilni kampanji Kozjansko.info objavlja pravila, ki jih bo upošteval v času referendumske kampanje v občini Rogaška Slatina, za referendum o vprašanju: Ali ste za to, da se uveljavi Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o občinskem podrobnem prostorskem načrtu za območje P3 z okolico (ZD7) v Rogaški Slatini, št. 0320-0006/2020, ki ga je Občinski svet Občine Rogaška Slatina sprejel na svoji 14. redni seji dne 9. 7. 2020?”.

Referendum je razpisan na 13. december 202o.

Spletni portal Kozjansko.info bo referendumsko kampanjo spremljal po lastni presoji in v skladu s svojo uredniško politiko. Pri tem bomo sledili smernicam enakopravnega obravnavanja vseh političnih, civilnodružbenih subjekotv, ter jih obravnavali v skladu z novinarskim kodeksom in profesionalnimi novinarskimi standardi.

Vsebinskim argumentom in stališčem zagovornikov in nasprotnikov bomo omogočili čim širši in brezplačni medijski prostor, z namenom celovite predstavitve več vidikov vprašanja, o katerem se bo odločalo na referendumu, vendar pod lastno uredniško presojo in nadzorstvom.

Mogoče bodo tudi naročene promocije in oglaševanja in sicer proti plačilu,  v skladu s cenikom. Pogoji za vse politične subjekte bodo pri tem enaki. Oglasna sporočila bodo ustrezno označena kot naročena.

Šmarje pri Jelšah, 1. 11. 2020

X
94 queries in 0,484 seconds.