Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pravila volilne kampanje

V skladu z zakonom o volilni kampanji Kozjansko.info na tem mestu objavlja pravila, ki jih bo upošteval v času predsedniških volitev, ki bodo 23. oktobra ter predvidoma 13. novembra 2022 in v času lokalnih volitev, ki bodo 20. novembra 2022.

Spletni portal Kozjansko.info bo volilno kampanjo spremljal po lastni presoji in v skladu s svojo uredniško politiko. Pri tem bomo sledili smernicam enakopravnega obravnavanja vseh političnih, civilnodružbenih subjekotv, ter jih obravnavali v skladu z novinarskim kodeksom in profesionalnimi novinarskimi standardi.

Kozjansko.info redakcijskega prostora ne bo namenjal objavi uradnih obvestil, sporočil ali drugih dokumentov v zvezi s kampanjo. Na Kozjansko.info nobeni politični stranki, gibanju, posamezniku ali društvu ne bo omogočena  brezplačna predstavitev ali objava promocijskih vsebin.

Mogoče bodo naročene promocije in oglaševanja in sicer proti plačilu,  v skladu s cenikom. Pogoji za vse politične subjekte bodo pri tem enaki. Oglasna sporočila bodo ustrezno označena kot naročena.

Šmarje pri Jelšah, 6. 9. 2022