Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec bo elitni del lige prvakov igral na Kosovem


Futsal ekipa iz Dobovca se je minuli vikend uvrstila v elitni del lige prvakov, svoj uspeh pa so kronali še s petkovo zmago v državnem prvenstvu. Na derbiju 5. kroga so ugnali Meteorplast iz Ljutomera. 

Dobovčani so v petek gostili zasedbo iz Ljutomera in jo povsem nadigrali z visokih 8:2. Med strelce so se vpisali Klemen Duščak (2x), Žiga Čeh, Niko Cesarec, Denis Kneževič, Patrik Pasariček in Dino Pasariček. Dobovec tako s tekmo manj ostaja na vrhu lestvice z 12 točkami.

Kar se tiče evropskega tekmovanja pa so si črno-beli v preteklem vikendu v Podčetrtku priigrali uvrstitev v elitni del lige prvakov. Tja so se uvrstili kot tretja ekipa v svoji skupini, po tem, ko so remizirali z romunsko ekipo United Galati in klonili proti Benfici iz Lizbone ter francoski zasedbi Etoile Lavalloise.

Žreb je določil, da bodo varovanci Kujtima Morine med 28. novembrom in 3. decembrom elitni del lige prvakov odigrali na Kosovem, v Prištini. Njihovi tekmeci bodo domača Priština, Kairat Almaty iz Kazahstana in ponovno portugalska Benfica.

”Da bomo dobili težko skupino, je bilo jasno že pred žrebom, saj lahkih nasprotnikov v tem delu tekmovanja več ni. Odličen test za nas na vseh treh tekmah, da vidimo napredek predvsem v glavah, kjer upam in pričakujem, da bomo unovčili izkušnje, ki smo jih skupaj kot ekipa pridobili na prvih treh tekmah lige prvakov. Želim si predvsem treh dobrih predstav, za katere verjamem, da jih je ta ekipa sposobna prikazati. Če nam to uspe, verjamem, da tudi točke ne bodo izostale,” je žreb komentiral Žiga Čeh.