Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec na začetku finalne serije zapravil prednost treh golov


Sinoči se je v Rogaški Slatini začela finalna serija slovenskega futsal prvenstva. Ekipa Dobovca se v njej meri z zasedbo z Vrhnike, s katero sta tvorila vrh tudi v rednem delu tekmovanja, črno-belim pa v medsebojnih dvobojih v tej sezoni nikakor ne gre.

Domači so prvi polčas dobili z 1:0, na začetku drugega polčasa pa hitro dosegli dva zadetka za visoko vodstvo. Gostje so tvegali z igro z vratarjem v polju in od 31. do 39. minute uspeli priti do izenačenja. Pri strelih s 6-metrovk so več uspeha imeli fantje iz osrednje Slovenije.

Dobovec : Siliko Vrhnika 6:7 (3:3, 1:0) (0:1 v zmagah)
1:0 – Javier (12.), 2:0 – Pasariček (22.), 3:0 – Anderson (23.), 3:1 – Janež (31.), 3:2 – Jandrić (34.), 3:3 – Đurić (39.)
6m: 4:3 Kneževič, 4:4 Bjelčević, 5:4 Čeh, 5:5 Đurić, 5:6 Janež, 6:6 Duščak, 6:7 Trdin.

Žiga Čeh, igralec Dobovca: »Kontrolirali smo tekmo, Siliko omejili na praktično nič priložnosti v 30 minutah. Potem pa segment vratarja v polju, ki je normalno del futsala, naredili smo tri napake in po kazenskih strelih zasluženo izgubili. Gremo na drugo tekmo, normalno po zmago. Pred tekmo je veljalo, da moramo zmagati tri tekme, da postanemo prvaki, in še vedno je tako. S tem ciljem se odpravljamo na Vrhniko.”

Kujtim Morina, trener Dobovca: »Praktično celotno tekmo smo prevladovali in odigrali eno najboljših tekem. Ne vem, kaj se nam je zgodilo, da smo dovolili prejeti tri zadetke. Čestitam Siliku, da je uspel to narediti in pripeljal tekmo do kazenskih strelov. Gremo naprej, serija se nadaljuje. Žal mi je zaradi vloženega truda in vsega, kar smo naredili v 31 minutah igre. Niso nas presenetili z ničemer, vse smo vedeli, vse smo predvideli in vse nam je poznano. Na tekmi določenih stvari ne moreš kontrolirati, in to se je zgodilo.«

Druga tema bo na Vrhniki in sicer prihodnji petek. Finalna serija se igra na tri tekme.