Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec sezono začel silovito


Minuli konec tedna se je začelo tudi novo državno prvenstvu v futsalu. Ekipa Dobovca je za začetek gostila zasedbo iz Sevnice in visoko zmagala.

Pri gol so črno-beli v Rogaški Slatini dosegli v tretji minuti, do konca igralnega časa pa so bili uspešni še sedemkrat.

Po dvakrat so zadeli Denis Kneževič, Patrik Pasariček in Thomas Pihler, po en gol pa Klemen Duščak in Rodrigo Dasaiev.

Na klopi Dobovca še naprej ostaja trener Kujtim Morina, ki je ob zmagi dejal: »Čestitam ekipi, da smo uspeli dobro energijo in vse, kar dobro delamo na treningih, prenesti na tekmo. Bili smo agresivni in zelo energični, kar se je odrazilo v visoki zmagi. To nam je mogoče manjkalo na superpokalni tekmi, ampak je normalna posledica dogajanja v ekipi. Nova ekipa je precej spremenjena od lanske in od nje lahko pričakujemo vzpone in padce skozi sezono. Bistveno je, da so fantje motivirani, na treningih sprejemajo izzive strokovnega štaba, pripravljeni so za delo in verjamem, da bomo s časom samo boljši. Res potrebujemo čas za določene avtomatizme igre, za uigranost. Predano delo je naše načelo in želja; bomo videli, kam nas bo to vodilo.«

Futsal klub Dobovec : KMN Sevnica 8 : 0 (3:0)

Nadaljevanje prvenstva bo 13. oktobra, ko bo Dobovec gostoval v Kobaridu, v vmesnem času pa bo na sporedu reprezentančna akcija.