Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Smrt na cesti pri Dobju (dopolnjeno)

smrt,

Danes, okoli 13.30 ure, se je v Jezercah pri Dobjem zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 46-letna voznica osebnega avtomobila.

Po prvih podatkih je 46-letna voznica vozila iz smeri Planine proti Šentjurju za polpriklopnikom, ki se je v klancu srečeval s tovornim vozilom, zaradi česar je zaviral. Ker voznica ni uspela ustaviti za polpriklopnikom, je zapeljala na nasprotni vozni pas, po katerem je v tistem trenutku pripeljal voznik tovornega vozila, s katerim se je voznik polpriklopnika srečeval. Vozili sta trčili. 46-letna voznica se je v trčenju tako hudo poškodovala, da je na kraju nesreče umrla.

Cesta ja na tem odseku zaprta za ves promet.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo 23 ljudi, lani v enakem obdobju 12.

Dodano naknadno (PU Celje)

Prometna nesreča se je zgodila okoli 13.30 ure, na območju Jezerc pri Dobjem. 46-letna voznica je vozila iz smeri Planine proti Šentjurju. V bližini mostu čez potok Koprivnica je dohitela voznika tovornega vozila, ki je pred mostom zaviral zaradi lažjega srečanja z nasproti vozečim tovornim vozilom. 46-letna voznica je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad vozilom, zaradi česar je njeno vozilo zaneslo na levi vozni pas, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal 42-letni voznik tovornega vozila, prav tako doma z območja Policijske postaje Šentjur. Voznica je z desnim bokom vozila silovito trčila v sprednji del tovornega vozila. Zaradi hudih poškodb je 46-letna voznica na kraju nesreče umrla. Voznik tovornega vozila v prometni nesreči ni bil poškodovan.