Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtek: tradicionalno srečanje župana z upokojenci in gospodarstveniki (foto in video)


Minuli petek se je podčetrteški župan Peter Misja najprej v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek srečal z upokojenci, zvečer pa v Zeleni dvorani Term Olimia še z gospodarstveniki. Gre za tradicionalni prednovoletni srečanji, katerih pobudnik je župan Misja.  

Že sedmo leto zapored v Podčetrtku potekajo srečanja župana z upokojenci občine Podčetrtek, ki so letos dobili svoje prostore. Srečanja se je udeležilo preko 130 upokojencev. Za kulturni program so poskrbeli otroci vrtca Podčetrtek, učenci OŠ Podčetrtek in harmonikarji.

Župan je v nagovoru izpostavil pridobitve občine v zadnjem obdobju in začrtal smernice za delo občine v prihodnjem letu. Zbranim je zaželel zdravja in sreče v novem letu in jih povabil na naslednje srečanje.

Predsednica Zveze društev upokojencev Kozjansko in Obsotelje Mimica Kidrič se je v nagovoru zahvalila društvoma upokojencev Podčetrtek in Pristava za izjemno dobro sodelovanje v zvezi, kjer sta pomembna člena in člana velike družine upokojencev Kozjanskega in Obsotelja. 

srecanje_misje_z_upokojenci_2016_2

Predsednik Društva upokojencev Podčetrtek Slavko Kajba je v nagovoru izpostavil obisk treh dobrih mož: “Obiskali so nas trije dobri možje. Prvi nas je obiskal že kmalu spomladi in nam je nekoliko kasneje prinesel otvoritev novih prostorov…Drugi dobri mož nas je obiskal danes s to čudovito prireditvijo…Tretjega dobrega moža pa bom sam prosil, naj nam v novem letu da zdravja!”

Po končanem kulturnem programu je sledilo kosilo in druženje ob kozarčku. Vabljeni k ogledu galerije fotografij z dogodka, ki jih lahko na Kozjansko.info po novem tudi naročite v spomin. Če pri tem potrebujete pomoč, nam pišite na [email protected]

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”591″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Župan delo občine v iztekajočem se letu ocenil kot odlično

Zvečer pa se je v Zeleni dvorani Apart hotela Rosa v Termah Olimia župana srečal s podjetniki in gospodarstveniki. Tovrstna srečanja so v prvi vrsti namenjena pregledu dela občine v letu, ki se izteka in zahvala posameznikom ter družbam za sodelovanje.

Župan Peter Misja je izpostavil, da je zadovoljen z delom Občine, ki je tudi v letu 2016 uspešno izpeljala številne projekte, za katere ji je uspelo v veliki meri pridobiti sredstva. Slednje Misja pripisuje dobremu sodelovanju ter dobremu delu lokalne skupnosti in gospodarstva, predvsem turističnega, kar je Podčetrtek umestilo na zemljevid prepoznavnih turističnih destinacij. 

V minulih letih se je po besedah Misje močno povečalo število podjetij v občini, pozitivna bilanca se je močno povečala turistični branži. Pred srečanjem z gospodarstveniki smo župana povabili pred kamero. Preverite, kaj je povedal o gospodarstvu v občini, kaj je tisto, kar podjetnike privabi v občino in kaj bi po njegovem mnenju bilo potrebo spremeniti.

 

kino_smarje_polovicka