Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozjansko.info v dveh letih obiskalo pol milijona spletnih bralcev


Kozjansko.info, spletni časopis Kozjanskega in Obsotelja, te dni praznuje drugo obletnico delovanja. V tem času ga je obiskalo 507.665 obiskovalcev, ki so opravili  1.573.988 ogledov oziroma odprtih strani.

Kozjansko.info mesečno v povprečju obišče 30.000 obiskovalcev. Njegov mesečni doseg je 13.857 različnih obiskovalcev, kar pomeni, da je toliko različnih ljudi Kozjansko.info v zadnjem mesecu obiskalo vsaj enkrat. Ta številka predstavlja približno 25% celotne populacije, živeče na območju, ki ga pokriva medij. S tem spletni časopis Kozjansko.info sodi med medije z največjim dosegom na območju Kozjanskega in Obsotelja.

V marcu 2011 je z delovanjem začel tudi bratski regionalni portal Celje.info ( www.celje.info ), ki pokriva območje Celja in okolice in ga je zgolj po nekaj mesecih delovanja v juliju obiskalo 12.666 obiskovalcev. Obisk je v strmem porastu.

 

 

Vabimo vas k ogledu nekaj raznovrstnih vsebin, objavljenih  na naših regionalnih časopisih Kozjansko.info in Celje.info v minulih mesecih:

Posledice neurja s točo na kozjansko-obsoteljskem: pridelka letos ne bo (foto) – v besedi in fotografiji o katastrofalnih posledicah toče na območju KiO
Pivo in cvetje 2011: Množico navduševali glasbeniki in veličasten ognjemet (foto)
– Foto-reportaže celotnega dogajanja na Pivo in Cvetje 2011)
Lestvica 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja 2010
– Spoznajte, kdo so najvplivnejši ljudje na tem območju in kakšen je njihov karierni background
Sloga Kranj odprla nov kmetijsko vrtnarski center v Šmarju pri Jelšah
– Primer učinkovite promocijske novice izpostavljene v naslovnem modulu Kozjansko.info
Nogometni praznik v Šmarju kronan z dvema zadetkoma v mreži Dinamo Zagreba
– Primer obsežne fotoreportaže s fotogalerijo in video prispevki
Koncert Tanje Žagar Celje 2011 – zlati večer
– Primer fotoreportaže z množičnega glasbenega dogodka z obsežno fotogalerijo in video posnetki


Oglaševanje
in promocija v okviru spletnega portala Kozjansko.info je glede na doseg primerljivo z drugimi mediji cenovno daleč najugodnejša, obenem pa zastavljena sodobno in moderno, glede na značilnosti podjetja in branže, s katero se ukvarja. S portalom Kozjansko.info upravljamo spletni strokovnjaki podjetja Drugi svet d.o.o., spletne tehnologije, ki združujemo še regionalni časopis Celje.info (www.celje.info)  in nacionalna portala Drugi svet www.drugisvet.com in eDnevnik (www.ednevnik.si ).

Strokovna ekipa Drugega sveta ima bogate izkušnje s pripravo in svetovanjem strategije celovitega in učinkovitega spletnega nastopa podjetja. Izdelujemo sodobne in tehnološko dovršene spletne strani, s poznavanjem spletnih zakonitosti podjetjem omogočimo najučinkovitejšo spletno promocijo glede na vložena sredstva.

Želite z vašim podjetjem organizirano stopiti na svetovni splet, pa vam manjka izkušenj in poznavanja zakonitosti delovanja interneta?

V tem primeru zaupajte strokovnjakom in prihranite čas ter nepotrebne stroške.

 

Kontaktirajte nas:

Email: [email protected]

GSM: 031 878 625 (Gregor)

Reference na spletni strani: www.drugisvet.si

 

Lepo vas pozdravljamo,

Ekipa Drugi svet, spletne tehologije
www.kozjansko.info

www.celje.info

www.drugisvet.com

www.drugisvet.si