Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Sloga Kranj odprla nov kmetijsko vrtnarski center v Šmarju pri Jelšah


sloga kranjKmetijsko gozdarska zadruga Sloga iz Kranja v letošnjem letu praznuje 50. obletnico delovanja. Visok jubilej so med drugim počastili tudi z odprtjem novega kmetijsko vrtnarskega centra v Šmarju pri Jelšah. Kmetovalcem in vrtičkarjem z Obsotelja in Kozjanskega je na naslovu Rimska cesta 1 (prostori nekdanje trgovine Jelša) od minule sobote na voljo tehnični material, repromaterial, kmetijska mehanizacija in drugi izdelki za kmetijstvo in vrtnarjenje.

Kot je ob otvoritvi 8. prodajnega mesta v Sloveniji povedal direktor podjetja Marijan Roblek, Sloga kmete oskrbuje z gnojili, semeni, krmili, žiti, sredstvi za varstvo rastlin, nudijo pa tudi svetovanje. Pomembna dejavnost je tudi prodaja in servisiranje kmetijske mehanizacije. Sloga zastopa priznane slovenske in tuje proizvajalce tovrstne mehanizacije. Med njimi so Tehnostroj, Sip, Lancman, Tajfun, John Deere, Kuhn in Bergman. So tudi zastopnik za hlevsko opremo Brauer, folije za ovijanje bal Silotite, silažne folije Bock, dobili pa boste še motorne žage, cepilce, olja in maziva.

V kmetijsko vrtnarskem centru Sloga Šmarje pri Jelšah boste našli tudi vse za oskrbo vrtov, vinogradov in sadovnjakov. Če potrebujete sadike sadnega drevja, trsne cepljenke, sadike zelenjavnic, dišavnic in ostalih vrtnin, semena, specialna gnojila za zelenjavni in cvetlični vrt, čebulček ali semenski krompir boste vse to našli nadobro založenih policah centra Sloga v Šmarju.

Več o ponudbi Sloge Kranj, katere moto je zadovoljen kmet in vrtičkar, lahko izveste na njihovi spletni strani (klik)

sloga kranj
Na dobro založenih policah trgovskega centra v Šmarju boste našli vse za kmetijstvo in vrtnarjenje

Sobotno otvoritev je z zabavnim programom popestril ansambel Mladi upi. Ob direktorju Sloge z.o.o. Marijanu Robleku je spregovoril tudi šmarski župan Jože Čakš, ki je toplo pozdravil novo pridobitev v kraju.

* Promocijska objava

t/f: mK