Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

KunstHaus Top Sekret Gallery Nanija Poljanca (foto in video)


kunsthausLjudski ustvarjalec Nani Poljanec je minuli petek na skrivni lokaciji v sklopu projekta KunstHaus odprl galerijo Top Sekret. Ob iskanju ustvarjalnega navdiha in širjenju obzorij prostor še vedno služi svojemu prvotnemu namenu, ki ga boste spoznali, če boste pozorno prebrali ime galerije.

Kot je avtor razstave Nani Poljanec zapisal v manifestu, “je KunstHaus Top Sekret Gallery od danes naprej stičišče intelektualcev s področja visoke in nizke umetnosti. Prav je, da se v novem prostoru, kljub njegovi intimnosti počutite domače, v njem debatirate ob posameznih eksponatih, si postrežete s prigrizki in uradno pijačo …” Top Sekret Gallery z Ljudskim muzejem zaokrožuje podobo objekta kot kraja ljudskega navdiha in posrečenih domislic Nanija Poljanca. V okviru projekta KunstHaus bo ta četrtek izšel še poseben časopis. Promocija ob izidu bo v erotični galeriji Račka v Celju.

Ker je bila ekipa Kozjansko.info med redkimi povabljenci petkove otvoritve, si lahko v naši galeriji ekskluzivno ogledate fotografije. O projektu KunstHaus in Top Sekret galeriji smo se pogovarjali z Nanijem Poljancem. Na njemu svojstven način je ljudski ustvarjalec postregel z zanimivimi odgovori na naša vprašanja. Med drugim boste izvedeli, kako priti do skrivne lokacije, kjer se galerija nahaja

kunsthaus

Trak ob uradni otvoritvi Top Sekret Gallery sta prerezala častni občan Rogaške Slatine Jože Lipnik in avtor Nani Poljanec

kunsthaus

V KunstHausu velja poseben protokol za aplavz: “Na znak se ploska in na znak se konča aplavz. Aplavzi naj bodo sinhroni, srčni in iskreni – vmes se vam lahko orosijo oči – predstavljajte, si, da sami stojite na odru in vam ploskajo ob predstavi celega življenja.” (Nani Poljanec, KunstHaus protokol)

kunsthaus

Posthumno sprejeti člani gibanja KunstHaus so dobili posebno mesto v galeriji

Več fotografij v galeriji na Kozjansko.info (klik)

v/t/f: Marko Kovačevič