Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tretji turnir dvojic 100+, tretjič ista zmagovalca


Tenis klub Kozje je v nedeljo, 17. septembra, organiziral tretji turnir dvojic 100 +. Tretji turnir na katerem mora dvojica skupaj šteti vsaj 100 let, je v Kozje privabil deset takšnih parov. Poleg domačinov so tekmovalci prihajali še iz Krmelja, Sevnice, Senovega, Brestanice, Šmarja pri Jelšah, Šentjurja in Imenega.

Najboljše dvojice turnirja; foto: TKK

Kot poroča Roman Gradišek, so bile v prvem delu dvojice razdeljene v tri skupine, nato pa so se vsi pomerili še v tekmah na izpadanje. V finalu sta zmagovalcem iz prejšnjih dveh let, dvojici Damir Škerl iz Sevnice in Roman Lužar iz Krmelja, nasproti stala Maks Mulej in Branko Recko iz Šentjurja, ki pa nista bila uspešna in zmagovalca turnirja sta še tretjič postala Damir in Roman. Na tretje mesto sta se uvrstila Zvonko Ivačič in Darko Šelekar iz Imenega, ki sta bila v malem finalu boljša od dvojice Goran Škerl in Jožko Zalokar.

Po zaključku tekmovanja so se udeleženci še precej časa družili v Športnem parku Kozje ob dobrotah z žara, kdor pa je želel, pa se je lahko preizkusil še v igranju tenisa na mivki.