Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Terme Olimia Fest 2023: Dva dneva plesa, glasbe in živahne zabave (foto, video)


Ta vikend je na trgu vasi Lipa v Termah Olimia pestro, saj se odvija dvodnevni festival Terme Olimia Fest.

V petek se je začel dvodnevni festival Terme Olimia Fest, ki s sabo prinaša raznovrstno dogajanje. Prisotnim je bila na voljo tržnica lokalnih izdelkov, vsak je lahko svojo srečo preizkusil v bogatem srečelovu, prav tako pa je bilo poskrbljeno za hrano in pijačo.

Otroški disko

Dogajanje je bilo še posebej zanimivo otrokom. Že ob samem začetku festivala so za najmlajše pripravili otroški disko, kjer so animatorji otroke zabavali z raznimi plesi. Sledil je prihod članov srednjeveške skupine Galiarda iz Celja, kateri so gledalcem predstavili mnogo starodavnih plesov. Za tem je na oder stopila skupina Kranjci, ki je do konca poskrbela za dobro glasbo. Skozi celoten večer so se otroci lahko preizkusili v lokostrelski in srednjeveški delavnici, imeli so možnost zajahati ponija, se pozabavati na napihljivem igralu in mnogo več.

Kot nam je tekom dogodka povedala Mateja Bobek, selfness ambasadorka, je Terme Olimia Fest tradicionalna prireditev, ki jo pripravijo ob koncu poletne sezone za goste. Na trgu vasi Lipa skozi celotno poletje pripravljajo bogat program za obiskovalce vseh starosti, za vrhunec in zaključek poletja pa vsako leto pripravijo še ta dogodek, ki smo mu bili priča včeraj in se bo nadaljeval še danes. Ob tem je dodala, da pri pripravi festivala sodelujejo vsi zaposleni: “S skupnimi močmi in prav vsako delovno mesto oziroma delovna področja pripravimo in prevzamemo del za izpeljavo Terme Olimia Festa. Tako od srečelova, do priprave odlične kulinarike in animacij. Tako da je res posebnost to, da skupaj stopimo vsa delovna področja.

Prikaz starodavnih plesov
Pestro dogajanje tudi danes zvečer

Z včerajšnjim dogajanjem pa festival ni končan, saj bo danes na trgu ponovno živahno. Ponovno bo na mestu dogodka tržnica lokalnih izdelkov, srečelov z bogatimi nagradami in pestra kulinarična ponudba. Za otroke bo poskrbljeno z napihljivim igralom, ustvarjalno delavnico in mini diskom. Najmlajši bodo lahko sedli na konjička Pony, zabaval jih bo klovn Balonko, lahko si bodo poslikali obraz. Za glasbeno doživetje bo poskrbela skupina Muzikalci, nastopile pa bodo tudi mažoretke iz Dobove. Vse to in še več vas čaka danes od 18. ure naprej na trgu vasi Lipa pri Termah Olimia.

Vabljeni k ogledu fotografij in videa z dogodka: