Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah od 22. 4. do 28. 4.


PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH

22.4.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika in voznice osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznika osebnega avtomobila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

23.4.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah v kraju Zgornje Tinsko obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika neznanega vozila, ki je z neznanim vozilom trčil v avtobusno postajališče ob vozišču. Po trčenju je s kraja odpeljal. V zvezi prometne nesreče še zbirajo obvestila.

Istega dne so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in trčil v transformator. Ugotovljeno je bilo, da je v času prometne nesreče vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njega je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU OBČINE PODČETRTEK

22.4.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na parkirišču ene izmed trgovin v Podčetrtku  obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika neznanega vozila, ki je na parkirišču trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku parkiranega vozila. V zvezi prometne nesreče še zbirajo obvestila.

23.4.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na parkirišču kopališkega kompleksa v Podčetrtku obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika neznanega vozila, ki je na parkirišču trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku parkiranega vozila. V zvezi prometne nesreče še zbirajo obvestila.

PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU OBČINE KOZJE

22.4.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh voznic osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču ene izmed voznic. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

GOLJUFIJA PRI SKLENITVI NAROČNIŠKEGA RAZMERJA

24.4.2024 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasil občan in navedel, da je neznanec v lanskem letu v poslovalnici enega izmed mobilnih operaterjev sklenil v njegovem imenu naročniško pogodbo za mobilni telefon višjega cenovnega razreda. Prijavitelj je bil s strani mobilnega operaterja obveščen o prekinitvi naročniškega razmerja zaradi neplačevanju obrokov in o večjem dolgu, ki je nastal zaradi neplačila obrokov. Po vseh zbranih obvestilih bodo o zadevi obvestili pristojno državno tožilstvo.

VLOM V VIKEND NA OBMOČJU OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH  

25.4.2024 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o vlomu v vikend v kraju Pečica. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem vlomil skozi vhodna vrata in nato še skozi garažna vrata vikenda ter tako vstopil v notranjost vikenda, iz katerega pa ni ničesar odtujil. V zvezi kaznivega dejanja še zbirajo informacije.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

26.4.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah kontrolirali voznico osebnega vozila, ki je v cestnem prometu vozila vozilo pod vplivom alkohola. Voznici je bila na kraju prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper kršiteljico je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

VOŽNJA BREZ VELJAVNEGA VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

27.4.2024 so policisti PP Šmarje pri Jelšah v kraju Sedlarjevo kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je v cestnem prometu vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja neregistriran osebni avtomobil. Na kraju mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja, prav tako mu je bil zasežen osebni avtomobil. Zoper kršitelja je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.