Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najboljši učenci občine Kozje na sprejemu pri županji


Kot vsako leto je tudi letos ob koncu šolskega leta županja Milenca Krajnc v Večnamenskem centru Kozje pripravila sprejem učencev zaključnih razredov osnovnih šol Kozje in Lesično ter njihovih vrstnikov in soobčanov iz sosednjih osnovnih šol.

Letošnja generacija devetošolcev si bo konec osnovnega šolanja najverjetneje zapomnila po razmerah, ki so drastično vplivale na njihov vsakdan in jih prikrajšala za druženje in skupno doživljanje zadnjega leta in pol šolanja. Najbrž si bo zapomnil tudi to, da protokol zaradi varnosti ni dovoljeval stiska rok, vendar je bila čestitka za uspešen zaključek osnovnošolskega obdobja kljub temu iskrena.

Županja je v zahvalo za trud in v spomin na osnovnošolsko izobraževanje učencem podarila knjige. Skupno druženje po uradnem delu se je nadaljevalo s prijetnim klepetom in sladko pogostitvijo.

Srečanja z županjo so se udeležili Matic Blatnik, Laura Bratuša, Viktorija Godler, Jan Ivanc, Glorija Kajba, Nina Kene, Neja Kovačič, Blaž Romih, Jerneja Sikošek iz Osnovne šole Kozje;  Gaja Cerar, Renee Leigh Cornelly, Nika Gajšek, Jure Kozmus, Tjaša Novak, Maja Omerzel, Ana Ploštajner, Miha Preskar, Nika Senica, Valerija Senica, Ana Volavšek, Alen Zidar iz Osnovne šole Lesično; Astrid Umek iz Osnovne šole Podčetrtek; Lea Horvatiček, Špela Kodrin, Eva Osojnik, Matic Pečnik, Natalija Penič, Maj Pirc iz Osnovne šole Koprivnica in Nina Beuc iz Osnovne šole Artiče.