Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem badmintonski prvak do rekordnega naslova


Tenis klub Kozje je v ponedeljek, 15. aprila, organiziral že 22. občinsko prvenstvo Občine Kozje v badmintonu za člane in članice. Prvenstva se je udeležilo devet igralcev in tri igralke.

Najboljši člani; foto: ŠZ Kozje

Kot je zapisal Roman Gradišek so med članicami, ki so se na občinskem prvenstvu merile petič, so nastopile le tri osnovnošolke, ki so se pomerile vsaka z vsako. Zmagovalka je postala Julia Bratuša, ki je tako postala četrta različna občinska prvakinja. Druga je bila lanska zmagovalka Lea Kiderič in tretja Ana Dobravc. Ob Julii in Lei sta bili do zdaj občinski prvakinji še Ivica Krošelj dvakrat in Katja Bratuša.

Najboljše pri članicah; foto: ŠZK

Člani so bili v prvem delu razdeljeni v tri skupine, nato pa so se vsi uvrstili še v izločilne boje. V polfinalu je osemkratni zaporedni zmagovalec Blaž Hartl premagal Bojana Dobravca, Leon Geršak pa Florijana Kideriča. V tekmi za tretje mesto sta se pomerila Bojan Dobravc in Florijan Kiderič, ki sta se pomerila že v skupini. V skupini je zmagal Florijan v malem finalu pa Bojan, ki je tako osvojil že svoje sedmo tretje mesto in 12. uvrstitev med prve tri. V finalu smo gledali verjetno najbolj izenačen dvoboj v zadnjih letih. Leon je dobil prvi niz, nato pa je Blaž naredil preobrat in zmagal še devetič zapored ter tako postal igralec z največ naslovi občinskega prvaka, Leon pa se je sploh prvič uvrstil med prve tri. Kljub temu, da je bilo prvenstvo med člani že 22., pa imamo tudi med moškimi le štiri različne občinske prvake. Ob devetih naslovih Blaža je osemkrat prvak bil še Roman Gradišek, štirikrat Jože Vuk in enkrat Zoran Perčič.