Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 15. 7. 2019 (voznik začetnik pod vplivom alkohola, bala poškodovala otroka,…)


Dogodki, ki so jih v preteklem tednu obravnavali policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah:

TRČIL V NASPROTI VOZEČE VOZILO

8. 7.2019, so obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi vožnje po levi, povzročitelja. Slednjemu je bil izdan plačilni nalog.

VOZNIK ZAČETNIK POD VPLIVOM ALKOHOLA

9. 7. 2019 okoli 23.00 ure, so v kraju Podčetrtek, ustavili in kontrolirali voznika začetnika, ki je vozil tovorno vozilo. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,30 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniško dovoljenje mu je bilo odvzeto in je bilo skupaj z obdolžilnim predlogom odstopljeno na Okrožno sodišče v Celju.

ZGORELO GOSPODARSKO POSLOPJE

10. 7. 2019 v večernem času so bili obveščeni, da na Brecljevem gori gospodarsko poslopje. Požar je gasilo 128 gasilcev iz osmih prostovoljnih gasilskih društev. Z ogledom kraja požara je bilo ugotovljeno, da je do tega prišlo zaradi samovžiga sena. V požaru so domači uspeli rešiti vso živino, medtem ko je poslopje s kmetijskimi stroji in pripomočki v celoti zgorelo. Materialna škoda je velika. Več TUKAJ (klik)

STISNILA GA JE BALA

11. 7. 2019 v večernem času so bili obveščeni, da je otroka stisnila bala, ki je bila v lopi nepravilno naložena na drugih balah. Zaradi navedenega se je skotalila iz višine 1.8 m in padla na tla, pri tem pa stisnila otroka ob steno. Otrok je pri tem zadobil hudo telesno poškodbo. O zadevi bodo policisti tožilstvo obvestili s kazensko ovadbo.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

13. 7. 2019 v popoldanskem času so v kraju Mestinje ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,74 mg/l alkohola v izdihanem raku. Vozniško dovoljenje mu je bilo odvzeto, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Zoper navedenega so na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

POŽAR NA ELEKTRO OMARICO

14. 7. 2019 okoli 12.00 ure, so bili obveščeni, da je prišlo do požara na zunanji elektro omarici objekta na Škofji gori. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi kratkega stika na dotrajani električni napeljavi. Tuja krivda je izključena.