Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župan Misja se je srečal z obrtniki in podjetniki občine Podčetrtek (video)


Pretekli teden je v zeleni dvorani Aparthotela Rosa v Termah Olimia potekalo tradicionalno srečanje gospodarstvenikov in podjetnikov, katerega namen je pregled realiziranih projektov in zahvala posameznikom ter družbam za uspešno sodelovanje. Srečanja se je udeležil tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

obrtniki1
Župan Peter Misja, že vrsto let ob koncu leta na srečanje povabi gospodarstvenike in podjetnike Občine Podčetrtek. Tudi letos je uvodoma izrazil navdušenje nad gospodarsko uspešnim letom, ki so ga v veliki meri zaznamovala številka priznanja, ki dokazujejo, da se v občini dela dobro. Izpostavil je številne investicije, ki so zaznamovale preteklo leto ter izpostavil določene investicije, ki bodo zaznamovale prihodnje leto. Poseben poudarek je dal še podpisu dogovora o razvoju regij, s katerim se bo premaknilo na področju revitalizacije Vonarskega jezera.

Zbrane obrtnike in podjetnike je nagovoril tudi prokurist Term Olimia Vasja Čretnik, ki je na kratko predstavil uspešno poslovanje podjetja v preteklem letu.

Celotnemu nagovoru župana Misje in govoru prokurista Term Olimia Vasji Čretniku lahko prisluhnete tukaj:

Zbrane je nagovoril tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek, ki je predstavil gospodarski razvoj Slovenije v zadnjem času, izpostavil je bistvene spremembe in napredke na področju turizma, prav tako pa je predstavil podpis dogovora o razvoju regije, kjer je bila podpisana I. faza revitalizacije Vonarskega jezera. V svojem govoru je bil Počivalšek kritičen še do zaposlovanja in sistema, za katerega upa, da se bo v prihodnje spremenil.

Celotnemu nagovoru ministra lahko prisluhnete tukaj:

K. C.