Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Futsal: rezultati turnirja na Prevorju, prihajajo turnirji na Planini, v Zagorju, Bučah


Na Prevorju so v tamkajšnjem športnem parku na dan državnosti pripravili futsal turnir, ki se ga je udeležilo 10 ekip iz Prevorja, Žegra, Loke pri Žusmu, Dobrine, Zagorja pri Lesičnem, Podsreda, Laškega, Kranja, Dobja in Kalobja.

Zmagala je ekipa iz Loke pod imenom Rajmax, 2. mesto je zasedla ekipa iz Podsrede, 3. mesto pa fantje iz Dobrine. Ekipe so prejele pokale in denarne nagrade, ki sta jih podelila predsednik ŠD Prevorje Damjan Maček in šentjurski občinski svetnik Jože Artnak.

Danes se v Rogatcu pričenja poletna futsal šola KMN Dobovec, ki jo bosta vodila brata Alen in Rok Mordej. Na prvem treningu bo štartalo kar 21 igralcev. Pri KMN Dobovec so pred tednom dni izpeljali redno skupščino, ki ni prinesla kadrovskih sprememb v vodstvu kluba ali strokovnem štabu. Priprave na novo tekmovalno sezono bodo pričeli v drugi polovici avgusta.

Omeniti velja tudi uspeh ekipe Bogi team, ki sodeluje v šentjurski ligi, saj so osvojili zmagovalni pokal v Zrečah. Najboljši strelec je bil Alen Neskić, sicer nogometaš Šmarja.

Več v novici portala Golgeter

V bližnji prihodnosti se obeta kopica turnirjev. Med njimi bodo tudi:

2. 7.: 3. memorialni turnir Mihe Jazbeca – Zagorje pri Lesičnem

2. 7.: Futsal turnir (4+1) in košarkarski turnir (3:3) – Planina pri Sevnici

9. 7.: Turnir v malem nogometu ob prazniku Občine Rogaška Slatina

9. 7.: Futsal turnir za prehodni pokal ŠD Buče

 

*Na fotografiji utrinek s Prevorja, kjer se je tekmovanje zavleklo v nočne ure