Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podarjamo vstopnice za gledališko predstavo MI2, Robinson in Petek


Navdušenci gledališke komedije pozor! Šmarje pri Jelšah bo v petek, 8. aprila gostilo zanimivo gledališko predstavo v izvedbi dveh aktualnih članov glasbene skupine Mi2 – Jerneja Dirnbeka in Igorja Petra Orača.

Oziroma kot navajajo organizatorji:
„Mi2, Robinson in Petek“ je gledališko glasbena predstava, ki je po svoji naravi nekakšna mešanica mjuzikla in komedije, torej predstava, v kateri se prepletajo obešnjaški humor, sarkastični pogledi na sobivanje dveh med sabo popolnoma različnih moških osebkov na enem otoku in v živo izvedena glasba, povečini črpana iz zakladnice uspešnic skupine Mi2, deloma pa tudi nekaterih poznanih obmorskih izvajalcev. Po ne ravno brezhibnem spominu na Defoevega Robinsona Crusoea je besedilo predstave spisal Jernej Dirnbek.

Dodajajo pa še nekaj poudarkov vsebinske sporočilnosti predstave:
„Mi2, Robinson in Petek“ je predstava, v kateri boste izvedeli:
– kaj se zgodi, ko daleč od oči trčita zahodna civilizacija in svobodomiselna duša;
– kako k znosnejšemu bivanju na pustem otoku prispeva odkritje indijske konoplje;
– zakaj ljudožerci ne marajo turistov;
– katere danes priljubljene pesnitve izvirajo že iz srede sedemnajstega stoletja;
– zakaj je koza na pustem otoku najboljši človekov prijatelj (dokler tja ne prinese divjaka);
– pred kom človek v nobenem primeru ne more pobegniti. 

 Zgornji vpogled v vsebino predstave vas je verjetno že prepričal, da se jo splača ogledati. Preden pa za vstopnice potrkate na vrata šmarske knjižnice, pa srečo preizkusite še na vašem najljubšem regionalnem spletnem portalu.

Kozjansko.info namreč skupaj z organizatorji podarja dvakrat po dve vstopnici za predstavo Mi2, Robinson in Petek.  Vse, kar morate storiti je, da v komentarjih spodaj navedite dve vaši najljubši “robinzonski” zgodbi, (izvzemši Mi2 Robinson in Petek seveda). Lahko gre za knjigo, film, gledališko prestavo, videospot, TV reklamo, umetniško sliko … torej kakršnokoli znano avtorsko produkcijo.  (namig uredništva: Plava Laguna, Vrnitev v Plavo Laguno, Vrnitev vrnitve v Plavo Laguno … 😉 )

Pri odgovorih bodite iskreni in uporabite domišljijo!

Za komentar se je potrebno prijaviti na stran Kozjansko.info (zeleni rob desno zgoraj), oz. se registrirati, če se še niste. Med vsemi, ki boste to storili, bomo izžrebali 4 dobitnike vstopnic (2×2 vstopnici). Časa imate do torka, 5. 4. 2011 do 22 ure. Dobitniki vstopnic bodo objavljeni v komentarju uredništva na ta prispevek.

Preden pa se lotite razmišljanja o vaših najljubših “robinzonskih” zgodbah, pa vas za pokušino vabimo še na ogled naše fotoreportaže s predpremiere  predstave v Šentvidu pri Planini. Fotke in video dokazujejo, da v petek, 8.4. ob 20. uri v šmarskem kulturnem domu ne smete manjkati.