Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinski košarkarji zmagali na tekmi v Šentjurju


Nocoj sta se drugič v tej sezoni pomerili košarkarski zasedbi Rogaške in Šentjurja. Tokrat je šlo za tekmo v okviru pokalnega tekmovanja. V Hruševcu so bili tokrat uspešnejši Slatinčani, ki bodo na povratni tekmi startali z boljšim izhodiščem. 

Slatinčani so vodili skozi celotno srečanje, največ za 14, in sicer 29:43. Še minuto pred koncem je bilo +11 za Rogaško, Šentjurčani pa so z dvema metoma za tri točke ublažili poraz in odločitev o potniku v peti krog pokalnega tekmovanja prenesli na Rogaško Slatino.

Po odličnem prvem polčasu za Rogaško v Šentjurju (35:49), so Šentjurčani v tretji četrtini dali kar 27 točk, ampak ni bilo dovolj da bi si pridobili prednost. Tekma se je zaključila z rezultatom 83:88, po tem ko so si šentjurski košarkarji v zadnji četrtini poraz ublažili z dvema metoma za tri točke.

Rogaška in Šentjur bosta še enkrat igrala v torek, 22. novembra, še pred tem pa slatinske košarkarje čaka tekma državnega prvenstva – v petek, 18. novembra, ko ob 19. uri kot gostje prihajajo domžalski Helios Sunsi.

KK Šentjur : KK Rogaška 83:88 (20:23, 15:26, 27:20, 21:19)

foto: FB / KK Rogaška