Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje: od 7. 11. do 13. 11. 2022 (v državo ilegalno vstopilo 13 Rusov, prometna nesreča s pobegom …)


NA OBMOČJU OBČINE PODČETRTEK PRIJETIH 13 TUJCEV, KI SO NEDOVOLJENO VSTOPILI V RS

7.11.2022, 10.11.2022 in 12.11.2022 so policisti PP Šmarje pri Jelšah pri varovanju državne meje na območju Občine Podčetrtek prijeli skupno 13 državljanov Rusije, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo s Hrvaško. Vsi so podali vloge za mednarodno zaščito in so bili nastanjeni v azilni dom.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE PODČETRTEK

9.11.2022 so na območju občine Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh voznic osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi nepravilne smeri vožnje ene izmed voznic. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA OBMOČJU OBČINE KOZJE

12.11.2022 so na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika in voznice osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je po trčenju peš odšel s kraja in soudeleženi v prometni nesreči ni nudil podatkov. Zoper voznika bomo uvedli prekrškovni postopek.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

12.11.2022 so pri kontroli cestnega prometa imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom, ki je pokazal prekoračeno dovoljeno vrednost alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila na kraju prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v dvanajstih primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.