Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 16. 4. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Rogaška Slatina v zadnjem tednu dni.

Rogaška Slatina, 9. 4. 2024

Policisti so obravnavali več kaznivih dejanj goljufije, kjer so neznanci preko spleta vstopili v stik z oškodovanci in jim obljubljal velike dobičke z nakupom kriptovalut. Pri tem so jim oškodovanci dovolili oddaljen dostop do njihovih telefonov oz. računalnikom, neznanci pa so jih pri tem ogoljufali. Zoper osumljence bodo na tožilstvo podane kazenske ovadbe. Policisti opozarjamo občane naj neznancem ne omogočajo dostopa do njihovih spletnih bank, naj se prepričajo preden finančna sredstva vlagajo v sumljive ponudbe.

Rogaška Slatina, 10. 4. 2024

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je mladoletnik zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel z mopedom. Prav tako je prometno nesrečo povzročil mladoletni voznik mopeda, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred sabo. Oba mopedista sta se lahko telesno poškodovala in zoper oba bo na sodišče podan obdolžilni predlog.

Sv. Florijan, 13. 4. 2024

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do prepira in s

Kačji Dol, 14. 4. 2024

Policisti so obravnavali vlom v osebni vozili. Neznani storilec je ponoči vlomil v parkirani vozili in odtujil denar. Zoper osumljenca bo na tožilstvo podana kazenska ovadba.