Aktualne zaposlitve na Kozjanskem in Obsotelju ter v Celju z okolico: sobar, finančnik na sodišču, poštni uradnik, laboratorijski tehnik, …


Na območju Kozjanskega in Obsotelja in Celja z okolico je na voljo veliko različnih delovnih mest. 

Za vas smo izbrali najbolj zanimiva delovna mesta. Preverite, če je katero od spodnjih delovnih mest pisano na kožo ravno vam in se hitro prijavite.

Izpostavljamo:

 

Šentjursko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo elektronskih vezij in sklopov, oktobra svoje prostore odpira tudi v Celju. Iščejo sestavljavca elektronike, proizvodnega tehnologa in tehnologa kakovosti. Več TUKAJ.

 

pegazov dom_transparentPegazov dom Rogaška Slatina zaposli srednjo medicinsko sestro za nedoločen čas. Prijavite se in se pridružite se odličnemu kolektivu. Več infromacij najdete TUKAJ.

 

V okolici Žalca zaposlijo sodelavce v avtomobilski industriji. Nudijo dolgoročno zaposlitev in številne druge ugodnosti. Več o delovnem mestu in pogojih za prijavo si lahko ogledate TUKAJ. Še veliko drugih prostih delovnih mest pa lahko preverite v njihovi poslovalnici v Celju. Več TUKAJ.

 

Interstar Štore zaposli gradbene delavce, delovodjo, strojnika, voznika in inženirja gradbeništva. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Več TUKAJ.

 

Splošna bolnišnica Celje, zaposli srednje in diplomirane medicinske sestre. Nudijo urejeno delovno okolje in stimultivno plačilo. Več o delovnih mestih si lahko preberete TUKAJ.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

MONTAŽA POHIŠTVA JOŽEF TUHTAR zaposli POŠTNI URADNIK PRI OKENCU za polni delovni čas ter za določen čas, 6 mesecev. Čas za prijavo je do 2. 09. 2022.

ZDRAVSTVENI DOM ŠENTJUR zaposli SREDNJO MEDICINSKO SESTRO OZ. TEHNIKA ZDRAVSTVENE NEGE – PRIPRAVNIKA za polni delovni čas ter za določen čas, 6 mesecev. Čas za prijavo je do 3. 09. 2022.

AS SYSTEM Šmarje pri Jelšah zaposli SKLADIŠNIKA -VILIČARISTA za polni delovni čas ter za določen čas, 12 mesecev. Čas za prijavo je do 7. 09. 2022.

J MONT, iz Rogaške Slatine zaposli monterja strojnih instalacij za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 09. 2022.

HOTEL SAVA ROGAŠKA zaposli SOBARKO/JA za polni delovni čas ter za določen čas, 6 mesecev. Čas za prijavo je do 24. 09. 2022.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. Stopnjo

DOM STAREJŠIH ŠENTJUR zaposli DIPLOMIRANO MEDICINSKO SESTRO za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 7. 09. 2022.

VALJI, iz Štor zaposli inženirja elektro vzdrževanja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 09. 2022

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR zaposli UČITELJ SPLOŠNOIZOBRAŽEVALNIH IN STROKOVNOTEORETIČNIH PREDMETOV za skrajšan delovni čas ter določen čas do 31. 8. 2023

 

Vabimo vas, da si ogledate vsa prosta delovna mesta objavljena na Kozjansko.info. Za vas smo jih zbrali TUKAJ.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

DADAKT Celje zaposli ADMINISTRATORJA-SKLADIŠČNIKA za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 3. 09. 2022.

HMEZAD TRGOVINA ŽALEC d.o.o. zaposli KOMERCIALNO-ADMINISTRATIVNEGA REFERENTA za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 3. 09. 2022.

SELMAR Celje zaposli REFERENTA V SKLADIŠČU Z ORIGINAL DELI BMW za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 3. 09. 2022.

ERCM Gomilsko zaposli VOZNIKA TOVORNEGA VOZILA za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 5. 09. 2022.

INEL, iz Celja zaposli #C razvijalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 09. 2022.

MARKPRO Vojnik zaposli SERVISERJA za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 09. 2022.

ZDRAVSTVENI DOM CELJE zaposli LABORATORIJSKI TEHNIK za za polni delovni čas ter za določen čas. Čas za prijavo je do 14. 09. 2022.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

PSIHIATRIČNA BOLNIŠNICA VOJNIK zaposli STROKOVNEGA DIREKTORJA ZAVODA za polni delovni čas ter za določen čas, 48 mesecev. Čas za prijavo je do 10. 09. 2022.

ELEKTRO CELJE zaposli EKONOMISTA za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 2. 09. 2022.

OKROŽNO SODIŠČE V CELJU zaposli FINANČNIKA za nedoločen čas ter polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 09. 2022.

 

Foto: Pixabay