Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 27. 06. do 03. 07. 2022 (prometna nesreča s poškodbo, zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeta vozniška, …)


PROMETNA NESREČA Z TELESNIMI POŠKODBAMI

30.6.2022 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči v Podplatu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica KZM izsilila prednost voznici osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do trčenja. Pri tem je voznica KZM padla po cestišču in se telesno poškodovala. Poškodovana voznica KZM je bila odpeljana z reševalnim vozilom v bolnico Celje. Kršiteljici bo naknadno izdan plačilni nalog.

ODVZETA VOZNIŠKA DOVOLJENJA ZARADI VOŽNJE POD VPLIVOM ALKOHOLA

2.7.2022 so policisti PP Šmarje pri Jelšah pri kontroli cestnega prometa v Podčetrtku odredili preizkus alkoholiziranosti vozniku osebnega avtomobila kateremu je rezultat pokazal prekoračeno vrednost alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila na kraju odvzeto vozniško dovoljenje, prav tako pa mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper njega bo podan odložilni predlogi na pristojno OS.

V preteklem obdobju so pri kontroli cestnega prometa ustavili in kontrolirali še dva voznika osebnih avtomobilov ki sta vozila pod vplivom alkohola. Na kraju jima je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Obema kršiteljema je bil na kraju izdan plačilni nalog.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v dveh primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.

M. R. / PP Šmarje