Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: vodja, receptor, prodajalec, računovodja, …


Razmere na trgu so ugodne. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo več kot 480 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani

poklic., Podjetje Drugi svet d.o.o., lastnik portalov Kozjansko.info in Celje.info, razpisuje več delovnih mest in sicer: novinar, tržnik, razvijalec spletnih strani, grafični oblikovalec. Več na tej povezavi.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Sanding, parketarstvo, d. o. o., iz Kristan Vrha zaposli mizarja monterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

Swi-Medica, družba za trgovino, gostinstvo, posredništvo in druge storitve, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli receptorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 10.

Dom starejših Šentjur zaposli srednjo medicinsko sestro za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 10.

Posredništvo pri prodaji motornih goriv, Marta Sevšek, s. p., iz Straže na Gori zaposli prodajalca na bencinskem servisu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 10.

Žagarstvo Marko Ribič, s. p., iz Hajnskega zaposli delavca na žagi za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 10.

Farme Ihan – MPR, mesna proizvodnja in razsekovalnica, d. o. o., iz Šentjurja zaposli skladiščnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

Lagerhof, trgovina in storitve, d. o. o., iz Podplata zaposli dostavljavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

KVB transport, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli voznika v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

MGO, montaža, storitve in trgovina, d. o. o., iz Brezja pri Lekmarju zaposli monterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Protect-Trade, d. o. o., iz Šentjurja zaposli računovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 10.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Javno podjetje komunala Laško, d. o. o., iz Laškega zaposli referenta stanovanjske dejavnosti za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

Cetis, grafične in dokumentacijske storitve, d. d., iz Celja zaposli več delavcev v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

SeneCura Dom starejših občanov Vojnik, d. o. o., iz Vojnika zaposli bolničarja negovalca/pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

Zavod za vključevanje ranljivih skupin v širšo družbo Prava možnost iz Celja zaposli osebnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 10.

Posredništvo pri prodaji goriv, Jerneja Sevšek, s. p., iz Celja zaposli prodajalca na bencinskem servisu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 10.

Vulkanizacija proizvodnja in prodaja gumenih proizvodov, d. o. o., iz Celja zaposli več delavcev v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 10.

Eggos, programska oprema, tehnološke rešitve, d. o. o., iz Celja zaposli projektnega vodjo/managerja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

Gastro točilne naprave, d. o. o., iz Celja zaposli serviserja klimatskih naprav za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Občina Žalec zaposli svetovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

Kočevar, Strojegradnja, d. o. o., iz Polzele zaposli vodjo prodaje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 10.