Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

17. Božično-novoletni turnir v namiznem tenisu


Tenis klub Kozje je v nedeljo 15. decembra organiziral tradicionalni, letos že 17. Božično-novoletni turnir v namiznem tenisu.

namizni_tenis_najboljsi_do_50_let_2019_decemberTekmovanja v telovadnici Večnamenskega centra Kozje se je udeležilo 20 igralcev iz kar nekaj krajev vzhodne Slovenije. Razdeljeni so bili v dve starostni kategoriji, do 50 in nad 50 let. Manj igralcev je nastopilo do 50 let, kjer jih je bilo šest in so se pomerili vsak z vsakim, nato pa so se prvi štirje še enkrat pomerili v polfinalu in finalu. Brez poraza je prvak kategorije postal Damir Škerl iz Sevnice, sicer tudi član Tenis kluba Kozje. Damirju je to bila že tretja zmaga na Božično-novoletnih turnirjih v Kozjem, s čimer se je na lestvici vseh časov na prvem mestu izenačil z Matevžem Žgankov in Borisom Škobernetom. Drugo mesto je osvojil Damjan Krulc iz NTK Krško, tretji je bil Žiga Gričar iz Celja in četrti Miran Filipančič iz Sedlarjevega.

namizni_tenis_najboljsi_nad_50_let_2019_decemberV starejši kategoriji je nastopilo 14 igralcev, ki so bili najprej razdeljeni v štiri skupine, nato pa so se po dva najboljša iz vsake skupine uvrstila v četrfinale, ostali pa so skupaj z dvema iz mlajše skupine odigrali tolažilni turnir. Do svoje prve zmage v Kozjem je v prvem nastopu prišel Darko Drčič iz Ptuja, drugo mesto je osvojil Nedeljko Čikojević iz Celja, Tretji je bil njegov sotekmovalec iz kluba Gorazd Štor,  četrti pa Stanko Žgajner iz Rogaške Slatine. V tolažilnem turnirju je zmagal član domačega društva Dušan Ferlič.

Za zaključek so organizatorji pripravili še turnir dvojic. Zmagala je dvojica Darko Drčić – Peter Zupan, drugo mesto je osvojila dvojica Gorazd Štor –Stanko Žgajner, tretje pa dvojica Miran Filipančič in Ivan Škrablin. (R.G.)