Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška boljša od prvakov BIH, termalci po podaljšku strli visokoleteče Celjane


Košarkarji Rogaške so po tesnem porazu v uvodni tekmi druge jadranske lige na prvem domačem srečanju prišli do tesne zmage, s katero so dokazali, da bodo v tej sezoni v tem tekmovanju lahko igrali resno vlogo.

Rogaška : Zrinjski Mostar 66:62 (10:14, 26:23, 15:11, 15:14)

Pavić 18, Vašl 16, Davis 15, …

History

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Osebno nisem zadovoljen z igro, ki smo jo danes prikazali. V napadu ni bilo dovolj potrpežljivosti, prehitro smo zaključevali napade. Res je, da nismo najbolje uigrani in da je šele začetek sezone. Sem pa zelo zadovoljen, da smo zmagali to tekmo, ki nam bo dala nekaj elana za naprej. Ob koncu še zahvala številni publiki na odlični podpori.”

Hrvoje Vlašić, trener Zrinjskega: “Za nami je zelo težka in trda tekma. Imeli smo zelo slab met za tri točke. Dobro smo začeli tekmo, v obrambi smo dolgo časa izgledali dobro. Nam se ponavaljajo težave, majhna rotacija, kratka klop in enostavno ne zdržimo v tem ritmu. Moramo zdržati prvih mesec dni, saj smo imeli na začetku veliko težav. Čestitam Rogaški za zmago.”

V sredo, 10. oktobra, je na vrsti gostovanje v Splitu, v soboto pa uvodna tekma državnega prvenstva in to lokalni obračun v Šentjurju.

§

Sinoči so s tekmovanjem začeli košarkarji v 2. slovenski košarkarski ligi. Lanski prvaki te stopnje tekmovanja so gostili zasedbo iz Celja, ki goji resne prvoligaške ambicije.

Podčetrtani so z novim trenerjem Davorjem Brečkom dokazali, da bodo tudi v tej sezoni izjemno konkurenčni, na koncu pa so se veselili zmage po podaljšku. Najbolj učinkoviti pri termalcih je bil novinec Dejan Milašinović.

Terme Olimia Podčetrtek : Celje 103 : 101 (26 : 28, 33 : 23, 19 : 19, 17 : 25, 8 : 6)

Milašinović 30, Cerkovnik 23, Štruc 16, Strnad 15, …

Naslednja tekma je na vrsti že v sredo, ko je na vrsti gostovanje v Ilirski Bistrici.

*foto: KKR

clanstvo-polsi-rkcpl-vse-opcije