Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župan Marko Diaci gostil predstavnike podjetništva, gospodarstva in javnih zavodov (video)


sprejem_pri_zupanu_diaciju_2015_3V Ipavčevem kulturnem centru se je včeraj odvilo tradicionalno prednovoletno srečanje šentjurskega župana mag. Marka Diacija s predstavniki podjetništva, gospodarstva, javnih zavodov in drugih, ki so se odzvali županovem povabilu. Po uradnem delu je sledilo druženje v avli IKC.

V uradnem delu je uvodoma zbrane pozdravila povezovalka programa Polonca Jazbinšek, nato je na oder stopila župan Marko Diaci in nagovoril zbrane. Izpostavil je pomen tovrstnih srečanj, ki je v prvi vrsti neformalno srečanje, izmenjave izkušenj in mnenj: “Danes vam ne bom na dolgo in široko govoril o zaključenih projektih, o načrtih, mislim, da imate podobnih stvari že sami dovolj. Danes je priložnost, da se malce posmejimo, pozabavamo, poklepetamo, res pa je, da si vsi želimo stabilnega poslovnega okolja, okolja, ki nam bo ponudil, da izkoristimo tiste priložnosti, da pokažemo kaj znamo in kaj zmoremo…”.

Celotnemu nagovoru župana Diacija lahko prisluhnete tukaj:

Na oder je stopila še mlada pevka Špela Jezovšek in s pesmijo dopolnila kulturni program, uradni del pa je zaključil Tomaž Koštomaj alias Tom Costo, ki je s svojim nastopom nasmejal zbrane.

sprejem_pri_zupanu_diaciju_2015_2

Neformalno srečanje se je nadaljevalo v avli Ipavčevega kulturnega centra.

eH

big-band-2015-polsi