Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 8. 1. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

Dne 2. 1. so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog.

4. 1. so bili policisti s strani občanke občine Šmarje pri Jelšah obveščeni, da zunajzakonski partner nad njo izvaja nasilje. Osumljenemu je bila izrečena prepoved približevanja, na podlagi katere se ne sme približati oškodovanki in njunima hčerama, prav tako jih ne sme nadlegovati po komunikacijskih sredstvih. Po vseh zbranih obvestilih bodo o ugotovitvah obvestili okrožno državno tožilstvo.

6. 1. so policisti na območju občine Bistrica ob Sotli obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznice osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala z vozišča in trčila v odbojno ograjo. Na kraju ji je bil izdan plačilni nalog.

Istega dne so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v kraju Olimje. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z orodjem vlomil skozi okno v stanovanjsko hišo. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo obvestila.

Prav tako 6. 1. se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasila občanka in naznanila, da ji je bil s parkirišča pokopališča na območju občine Šmarje pri Jelšah v času od 15. 12. do 29. 12. 2023 odtujen osebni avtomobil znamke Volkswagen, tip Golf, serije 6. V zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo obvestila.