Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tradicionalno srečanje starejših občanov Rogaške Slatine


V torek so v Rogaški Slatini v režiji tamkajšnje občinske uprave v Športni dvorani Janina pripravili tradicionalno srečanje starejših občanov v Športni dvorani Janina.

Po uradnem delu so občani obiskali tudi šolsko jedilnico; foto: ORS

Dogodka se je udeležilo okoli 200 občanov, ki so lahko med drugim prisostvovali programu, ki so ga izpeljali učenci vseh treh slatinskih osnovnih šol, kakor tudi gojenci Glasbene šole Rogaška Slatina, Šolskega centra Rogaška Slatina, Glasbene šola Simona Plemenitaša in člani Vokalne skupina Vitis.

Osrednji govornik na prireditvi je bil župan, mag. Branko Kidrič. V nagovoru je povedal, da se gradnja stolpa Kristal nadaljuje in da bo predvidoma spomladi že sprejel prve obiskovalce. Izpostavil je še en pomemben projekt za starejše – Prostofer, h kateremu je Občina pristopila letošnjega oktobra in s tem povečala mobilnost starejših, predvsem ko gre za obiske bolnišnic in zdravstvenih domov, pa tudi upravnih zadev in trgovin. Svoj nagovor je sklenil z voščilom ob prihajajočih praznikih in z željo, da se ponovno srečajo prihodnje leto.