Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Odlično uspelo otroško silvestrovanje v Šentjurju


Nič kaj hladno vreme in pristna želja organizatorjev je na silvestrski popoldan na šentjurski Mestni trg privabila mnogo otrok s spremljevalci, ki so imeli pravo zabavo, začinjeno seveda s simboličnim odštevanjem. Takšnega privilegija odrasli zvečer niso imeli.

Ob plesno in glasbeno obarvanem programu sta med mladež prišla tudi Dedek Mraz in škratek Karli, ki sta otroke obdarila in jim podala nekatere pomembne napotke.

Glavna koordinatorica Nina Jakončič Ploštajner je presrečna z odzivom, kar je razvidno tudi s fotografij Daniela Berdena, dejala: Res smo bili zelo presenečeni nad obiskom. Imeli smo veliko vaj in veliko dela je bilo vloženega v reklamo, pripravo in organizacijo. Res smo veseli in zadovoljni s celotnim dogodkom in seveda vremenom.

Zaupamo, da se bo podoben dogodek odvijal tudi v prihodnje. Dan prej je bilo za malce večjo mladež na ploščadi pred Ipavčevim kulturnim centrom dogajanje v znamenju rapa. V Šentjurju se je namreč zglasil izolski raper Drill, v običajnem življenju znan kot Andrej Bučar, ki je na koncertu, ustvaril odlično vzdušje, ki ga je dopolnjevalo tudi ognjišče.

S tem dnem se je z lokacije poslovil lokal Pri Kulturni pip’ci, ki je zadnje leto in pol dajal poseben ton dogajanju v Šentjurju. Vodja, Tom Costo, je napovedal, da se bo zgodba nadaljevala, nekje drugje.

B.R.