Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje: od 10. 10. do 16. 10. 2022 (tatvina palet, pri padcu hudo poškodovan kolesar …)


VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

10.10.2022 so pri kontroli cestnega prometa imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom, ki je pokazal prekoračeno dovoljeno vrednost alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo na kraju zasežen osebni avtomobil, zoper njega je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

VLOM V GRADBENI KONTEJNER V ZBIRNEM CENTRU KOZJE

10.10.2022 so bili obveščeni o vlomu v gradbeni kontejner Zbirnega centra v Kozjem, ki je bil izvršen med 14.00 in 15.00 uro na 8.10.2022. V zvezi kaznivega dejanja še zbirajo informacije.

NA OBMOČJU OBČINE BISTRICA OB SOTLI PRIJETIH 15 ILEGALNIH PRIBEŽNIKOV

10.10.2022 so policisti PP Šmarje pri Jelšah pri varovanju državne meje na območju Občine Bistrica ob Sotli prijeli 9 državljanov Iraka in 6 državljanov Turčije, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo s Hrvaško. Vsi so podali vloge za mednarodno zaščito in so bili nastanjeni v azilni dom.

TATVINA PALET

12.10.2022 so bili obveščeni o tatvini 10 palet izpred trgovine KEA Podčetrtek, ki je bila izvršena 12.10.2022. V zvezi kaznivega dejanja še zbirajo informacije.

PROMETNA NESREČA

13.10.2022 so na območju Občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo treh voznikov osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji dveh izmed voznikov. Povzročiteljema sta bila na kraju izdana plačilna naloga.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

15.10.2022 so na lokalni cesti na območju Občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika neznanega tovornega vozila, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal izven vozišča v vinograd in je trčil v betonske podpornike vinogradniških trsov. Po trčenju je s kraja odpeljal in lastniku ni nudil podatkov. V zvezi prometne nesreče še zbiramo informacije.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO KOLESARJA

16.10.2022 so na območju Občine Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo kolesarja, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se hudo telesno poškodoval. Izdan mu bo plačilni nalog.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v štirih primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.

G. B. / PP Šmarje