Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pegazov dom z marcem dobil novo direktorico


Irena Strašek je nova direktorica Pegazovega doma v Rogaški Slatini. Vodenje doma prevzema od Kristine Kampuš, ki po 16 letih vodenja doma odhaja v pokoj.

Kristina Kampu po 16 letih na čelu Pegazovega doma odhaja v pokoj, vodenje doma pa je s 1. marcem prevzela dosedanja vodja zdravstvene nege in oskrbe Irena Strašek.

“Delo v domu za starejše je pestro, zahtevno a vendar lepo. Z veseljem sem ga opravljala, še posebej v lepem spominu mi bodo ostala srečanja in trenutki s stanovalci. Hvaležna sem za priložnost, da sem lahko občutila utrip življenja v domu, vedno pa sem bila vesela tudi srečanj z vami, svojci, ki s svojo prisotnostjo, obiski ali drugimi stiki pomembno vplivate na življenje stanovalcev v domu,” je ob odhodu dejala Kristina Kampuš. Dodala je, da vodenje predaja dobri in izkušeni sodelavki, ki bo po njenem prepričanju Pegazov dom uspešno vodila naprej. Direktorsko mesto je zapustila tudi z upanjem, da je konec težkega obdobja omejitev zaradi covida-19 in da so pred nami prijaznejši meseci, v katerih bo več druženja in sproščenega življenja.

foto: Pegazov dom