Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poletno dogajanje po domovih za ostarele Kozjanskega in Obsotelja


Stanovalcem domov za ostarele v poletnih mesecih ni dolgčas, saj zaposleni zanje marsikdaj pripravijo zanimive aktivnosti.

Koktejli in dobra glasba so pričarali pravo havajsko vzdušje; vir foto: FB/Mavida Residence Rogaška Slatina

Pestrega dogajanja so deležni stanovalci Pegazovega doma v Rogaški Slatini. Vsako leto 26. julija v domu obeležujejo Anino, ko pripravijo prireditev v čast vsem stanovalkam po imenu Ana. Teh je letos kar 10, na prireditvi pa so se vsi lahko sprostili ob glasbenem dogajanju. V preteklih tednih so bile za stanovalce pripravljene še druge aktivnosti. Ni manjkalo sprehodov po kraju, imeli so predstavitev tibetanskih posod, pri kuharski urici so pripravili Sacher rezino z vaniljevim sladoledom in smetano, s koktejli in glasbo so si pripravili havajsko vzdušje in mnogo več.

Rdeči noski; vir foto: FB/Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah

Stanovalce šmarskega doma upokojencev so nedavno nazaj prišli obiskati rdeči noski, ki so jih s svojo družbo spravili v odlično počutje. Nasmejani obrazi stanovalcev so bili odraz njunih uspešnih vragolij. Uporabnikom tamkajšnjega doma upokojencev pa je dan popestrila tudi glasba. Obiskal jih je Vlado Nunčič s Sladke gore, ki je igral na različne instrumente, na flavto pa je zaigral tudi Damjan Kobale. Na koncu so vsi skupaj prepevali na ves glas.

Tudi v Domu starejših Šentjur je v zadnjih tednih kar pestro. Stanovalci so si pripravili palačinka party, kjer so ob slastnih palačinkah, vaniljevem sladoledu ter harmoniki in petju preživeli pestro dopoldne. V zadnjem času so tam rojstni dan praznovale kar tri stanovalke, za katere so pripravili zabavo, kjer seveda ni manjkala torta ali pa potica.

Druženje ob rojstnem dnevu; vir foto: FB/Dom starejših Šentjur