Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 27. 12. do 02. 01. 2022 (povozila psa, vinjen povzročil nesrečo z neregistriranim vozilom,…)


POVOZILA PSA

29.12.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena od voznice osebnega avtomobila da je v na območju občine Podčetrtek povozila psa. Policisti so z ogledom ugotovili, da je pes na kraju poginil, z zbranimi obvestili so ugotovili tudi nepazljivega lastnika psa, kateremu je pes pobegnil na cesto. Lastniku je bil na kraju izdan plačilni nalog.

KRŠITEV JRM

29.12.2021 je občanka iz območja Šmarja obvestila policijo, da vinjen sosed nanjo vpije in jo žali. Policisti so intervenirali in bodo zoper soseda uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

ZALETELA SE V HIŠO

30.12.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi v Imenem. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica osebnega  avtomobila zaradi neprilagojen hitrosti trčila v drevo, nato pa še v bližnjo hišo. Na objektu in vozilu je nastala materialna škoda, sopotnica v vozilu pa je bila lažje telesno poškodovana. Voznici je bil zaradi neprilagojene hitrosti izdan plač. nalog.

ZAPELJAL V JAREK

01.01.2022 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena, da je voznica osebnega avtomobila na območju Kozjanskega zapeljala z vozišča in si poškodovala vozilo. Policija je na kraju opravila ogled prometne nezgode in voznici zaradi prekrška izdala plačilni nalog.

ZAGORELO VOZILO

01.01.2022 je regijski center obvestil policijo o požaru vozila na Pečici. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila na ravnem delu iz neznanega vzroka zapeljala z vozišča po strmini in po 30 metrih trčila v drevo, kjer se je vozilo vnelo in zgorelo.  Voznica je uspela priti iz vozila in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico, kjer so ugotovili da je zadobila lažjo telesno poškodbo. Po temeljitem pregledu vozila in ugotovitvah strokovnega pregleda voznice bo sledil ustrezen ukrep policije.

VINJEN POVZROČIL PROMETNO NEZGODO Z NEREGISTRIRANIM VOZILOM

01.01.2022 je bila policija obveščena o prometni nezgodi na Halarjevem klancu. Policisti so na kraju ugotovili, da je vinjen voznik neregistriranega osebnega avtomobila z nameščenimi ponarejenimi registerskimi tablicami zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestno brežino. V vozilu je bil še sopotnik, ki je bil pri trčenju lažje telesno poškodovan. Voznik bo zaradi objestne vožnje v cestnem prometu in ponarejenih reg. tablic ovaden na sodišče.

R.P. / PP Šmarje