Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: izmenovodja, voznik, kuhar, pravnik, …


Razmere na trgu so spodbudne. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo več kot 500 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Terme Olimia, d. d., iz Podčetrtka zaposlijo več različnega kadra. Trenutno so na voljo zaposlitve za naslednje poklice:  vodja vzdrževanjavodja kadrovske službevodja knjigovodstvavodja računovodstva in financreševalec iz vodepravnikvzdrževalecčistilka – sobaricakuharreceptornatakar. Prijavite se čim prej.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Agroteh, storitve – trgovina, d. o. o., iz Šentjurja zaposli vodjo prodaje rezervnih delov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 09.

Hrib kmetijsko proizvodno podjetje, d. o. o., iz Dobja pri Planini zaposli izmenovodjo v diskontnem skladišču sadja in zelenjave za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 09.

Zidarstvo Zvone – Zvonko Filej, s. p., iz Dramelj zaposli zidarja/tesarja/pomožnega gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 09.

Anton Selič, elektroinštalacije in trgovina, s. p., iz Šentjurja zaposli delavca v strežbi za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 09.

Blisk Bo-Na, gradbeništvo, proizvodnja, trgovina, storitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli obračunskega tehnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 09.

HDO gostinstvo, d. o. o., iz Podplata zaposli samostojnega kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 10.

Domgrad gradbeništvo, trgovina in storitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli gradbenega delovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 10.

Intralog, prevozi in storitve, d. o. o., iz Rogatca zaposli voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 10.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Notarka – mag. Zlatka Brečko iz Šentjurja zaposli strokovnega sodelavca – pravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 09.

Trgovina Akvonij, Franc Zupanc, s. p., iz Šentjurja zaposli vodjo in skrbnika spletne prodaje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 09.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Aliansa, podjetje za intelektualne storitve in trgovina, d. o. o., iz Gotovelj zaposli komercialista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 09.

Kovis-livarna proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o., iz Štor zaposli talivca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 09.

Eco Kart, proizvodnja in storitve, d. o. o., iz Laškega zaposli delavca v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 09.

Aram, trgovina, posredništvo in transport, d. o. o., iz Vojnika zaposli komercialista-administratorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 09.

Mirovita, predelava sadja in zelenjave, d. o. o., iz Kasez zaposli vodjo izmene za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 09.

Container proizvodno podjetje, d. o. o., iz Celja zaposli upravljavca mostnega dvigala ter več varilcev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 10.

Rakan gradbeništvo in trgovina, d. o. o., iz Bukovžlaka zaposli žerjavista, železokrivca ter več gradbenih delavcev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 10.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško zaposli strokovnega delavca VII/1 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 14. 09.

Inna, logistične storitve, prevozi in gostinstvo, d. o. o., iz Škofje vasi zaposli samostojnega računovodjo ter disponenta v mednarodnem transportu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 09.

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli zdravnika specialista PPD1 – nevrolog za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 09.