Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 24. 11. 2020 (pijan bežal pred policisti, želel da moped postane motor,…)


Rogatec, 17.11.2020

Obravnavali so voznika osebnega avtomobila kateri ni ustavil na znake policistov (modra svetilka in kratek zvočni znak s sireno) ampak se je z begom skušal izognit kontroli. Po več kilometrih vožnje je z vozilom zapeljal izven vozišča, kjer je z vozilom na travniku ustavil. Ob kontroli je kazal očitne zanke alkoholiziranosti, preizkus z alkotestom pa je odklonil. Odrejeno mu je bilo pridržanje, zoper njega pa je bil podan obdolžilni predlog na OS Celje.

Rogaška Slatina, 18.11.2020

Pri kontroli cestnega prometa je bil ustavljen voznik mopeda dvokolesa. Ob kontroli je bilo ugotovljeno da je na mopedu vgrajen nehomologiran del, katerega namen je bil da se izklopi blokada hitrosti mopeda. Odrejen je bil izredni tehnični pregled. Moped je bil zasežen, zoper voznika pa podan obdolžilni predlog na OS Celje.

Rogatec, 22.11.2020

Obravnavali so vinjenega voznika osebnega avtomobila, kateremu rezultat je pokazal 0,70 mg/l alkohola. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, katero je bilo z obdolžilnim predlogom odstopljeno OS Celje.

Rogatec, 20.11.2020

Policisti so v večernem času neposredno po prestopu državne meje kontrolirali dva tujca in sicer državljana R Hrvaške in Albanije. Ugotovljeno je bilo, da sta državno mejo prestopila ilegalno. Po končanem postopku in plačanih globah sta bila odstranjena iz R Slovenije.