Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 22. 7. 2020 (med zdravstvenim pregledom ob denarnico, napad psa, neznanec poškodoval bazen,…)


Rogaška Slatina, 16. 7.2020

Občanka je policiste obvestila o tatvini denarnice, ki jo je med opravljanjem zdravstvene storitve odložila na mizi pred ambulanto. Njeno neprevidnost je izkoristil neznanec, ki si je denarnico prisvojil. Občane policisti pozivajo, da s svojimi stvarmi ravnajo odgovorno in jih ne puščajo brez nadzora.

Rogaška Slatina, 16. 7. 2020

Policisti so dvema voznikoma zasegli osebna avtomobila, saj nista izpolnjevala pogojev za vožnjo vozil v cestnem prometu. Nihče izmed njiju namreč nima veljavnega vozniškega dovoljenja, eden pa je je vozilo vozil tudi pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal prisotnost kar 0,84 mg alkohola v litru izdihanega zraka.

Rogaška Slatina, 19. 7. 2020

Policiste je zdravstveno osebje obvestilo o obravnavi občana, ki se je poškodoval v prometni nesreči. Z ogledom in zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je motorist padel na območju Rogaške Slatine in se pri tem telesno poškodoval.

Rogaška Slatina, 19. 7. 2020

Policisti so bili obveščeni o ugrizu psa. Občanka se je sprehajala s svojim psom, ko je do nje pritekel neznani pes in napadel njenega psa. Ko ga je skušala zaščititi, jo je ugriznil in je zaradi tega iskala zdravniško pomoč. Policisti pozivajo lastnike psov, da poskrbijo za svoje štirinožne prijatelje, da le ti ne bodo nevarni za okolico (šolanje, pripetost,…)

Rogaška Slatina, 21. 7. 2020

Občan je policiste obvestil o poškodbi montažnega bazena. Policisti so ugotovili, da je neznanec v nočnem času z neznanim ostrim predmetom prerezal bazen dimenzij cca 5x10m iz katerega je nato iztekla voda. O storilcu policisti zbirajo obvestila.

Rogaška Slatina, 21. 7. 2020

Prodajalka slatinske trgovine je policistom izročila denar, ki ga je neznana občanka našla pred trgovino. Policisti so denar z zapisnikom o najdenih stvareh prevzeli in pozivajo lastnika, da se oglasi na PP Rogaška Slatina.