Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Akustični koncert Skupine Sled v slatinski Kristalni dvorani 2020 (foto,video)


Skupina Sled je minuli sobotni večer pripravila izvrsten akustični koncert. Potekal je v Kristalni dvorani Grand Hotela Rogaška Slatina.

img_3484-custom

Skupina Sled je ena bolje poznanih pevskih zasedb v regiji, saj ima dolgo tradicijo. Ustanovljena je bila leta 2001 v Kostrivnici. Pred devetimi leti  je doživela tudi prenovo, ki je zasedbo pošteno pomladila. Po besedah zborovodkinje Jasne Druškovič je “sedanja zasedba pevcev in pevk povprečno vsaj pol metra višja kot takrat, tudi na vaje pa se zdaj lahko pripeljejo samostojno s svojimi vozili”.

Tokratni koncert je potekal v uglajenem vzdušju Kristalne dvorane Grand Hotela Rogaška Slatina. Predstavili so širok program ljudskih, domačih in tujih pesmi. Vzdušje je bilo odlično!

img_3455-custom

Vokalno izvrsten nastop so še dodatno popestrili Sandra Čepin s klavirjem, Špela Došler z violino, Mojca Čepin s kitaro, Anja Justin, Lara Ekart Grlj in Katarina Čegovnik s plesom baleta, ter Matic Koražija in Laura Krajnc s tolkali. Gostje večera so bili člani skupine Artistik, ki so izvedli nekaj instrumentalnih priredb popularne glasbe.  Prireditev je povezovala Alenka Vodušek.

Oglejte si utrinke nastopa v videoposnetku…

… in fotogaleriji:

Žiga Lah Koštomaj

Sodelujte v anketi o kvaliteti življenja v vaši občini.

Kako ste zadovoljni s kvaliteto življenja v vaši občini? Kaj vam je všeč in na katerih področjih pričakujete več? Sodelujte v anonimni anketi o vašem (ne)zadovoljstvu z bivanjem v vašem rodnem okolišu.

Create your own user feedback survey

Rezultate bomo na Kozjansko.info objavili konec januarja.