Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Srečanje starodobnikov v Šentjurju 2024 (foto, video)


Na sončno praznično soboto so v Klubu starodobnikov “večno mladi” Šentjur organizirali 16. srečanje starodobnih vozil, ki so ga napovedali že v našem marčevskem prispevku, ko so se srečali ob kavi pri železniški postaji v Šentjurju.

Lepo vreme je tudi tokrat pripomoglo k zelo dobri udeležbi vozil in obiskovalcev. Kateri old-timerji vse so pripeljali v industrijsko cono ob podjetju Spanles, si poglejte v spodnjih fotografijah, ki jih je posnel Tone Kukovič.

Klub starodobnikov večno mladi Šentjur ima preko 150 članov. Aktivnih je sicer nekoliko manj, a vendarle še vedno veliko. Imajo močno kolesarsko in motoristično sekcijo ljubiteljev Tomos motorjev, seveda tudi avtomobilistično sekcijo, s katero se udeležujejo dogodkov tudi v tujini.

Dogodek sta posnela tudi mladeniča, ki ustvarjata spletno televizijo Črnolica TV, Matevž Zupanc in Žiga Polajžer. Takšna je njuna objava na Youtube:

Naslednje srečanje, ki ga načrtujejo šentjurski večno mladi, bo 9. junija, ko se bodo dobili starodobni kolesarji. V svojih vrstah imajo namreč izjemno aktivno kolesarsko sekcijo z nekaj čudovitimi starodobnimi kolesi. Tovrstno srečanje organizirajo izmenjaje s srečanjem motoristov, ki je bilo lani in pride ponovno na vrsto naslednje leto.