Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Erosov in Mance Špik v slatinski Kristalni dvorani 2020 (foto, video)


Erosi in Manca Špik so na večer po valentinovem v Rogaški Slatini pripravili romantičen nastop za zaljubljence in ljubitelje slovenske glasbe in mediteranskih ritmov.

img_4062-custom

Koncert je potekal v Kristalni dvorani Grand Hotela Rogaška Slatina, ki je že sama po sebi koncertu dala malce bolj poseben pridih. Popestrena je bila tudi z rekviziti v stilu valentinovega dne. Ljudje so na koncertu uživali, peli in ploskali ob dobri glasbi. Vzdušje bilo zelo domačno, saj so na odru bili vsi sproščeni in dobre volje.

Utrinke s koncerta si lahko ogledate na videoposnetku:

 

Potekala tudi nagradna igra

Pred nastopom so obiskovalci naključno prejeli letake, a le eden od njih je bil podpisan s strani nastopajočih. Znašel se je v rokah gospodične, ki je nato stopila na oder, kjer je prevzela svojo nagrado. Prejela je vstopnico za koncert v Celju 21.8. 2020, kjer bodo poleg Mance Špik in Erosov nastopil še Marko Škugor in Klapa Intrade.

Kako je prišlo do tega sodelovanja med Erosi in Manco Špik? Sami pravijo da zelo spontano, na nekem koncertu, ko so nastopali in opazili talent in sposobnosti drug drugega, se povezali in se kasneje odločili, da priredijo skupno turnejo. Oglejte si kaj so povedali včeraj po koncertu:

Oglejte si še foto utrinke koncerta:

Žiga Lah Koštomaj