Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Eden trčil v avtobusno postajo, drugi v transformator, dva pa v parkiran osebni avtomobil


Za nami je pester teden za šmarske policiste. Čeprav so obravnavali tudi goljufijo, vlom v vikend in vožnji brez alkohola ter vozniškega dovoljenja, se je minule dni zgodilo presenetljivo veliko nesreč, v katerih je nekdo z vozilom trčil v nepremikajoče se ovire.

V torek je denimo v Zgornjem Tinskem neznani voznik neznanega vozila trčil v avtobusno postajališče ob vozišču. Po trčenju je s kraja odpeljal. V zvezi prometne nesreče policisti še zbirajo obvestila.

Istega dne so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah – pri naselju Zadrže – obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in trčil v transformator. Posledično je v dobršnem delu kraja Šmarje zmanjkalo elektrike, tudi ravno sredi slavnostne otvoritve novega Turistično informacijskega centra v Skazovi hiši.

Prizor z mesta nesreče; foto: PGD Steklarna Rogaška Slatina

Ugotovljeno je bilo, da je v času prometne nesreče povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper njega je bil podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Kar lastnika dveh avtomobilov pa se lahko jezita zaradi nemarnosti drugih ob njunem pravilno parkiranem avtomobilu na parkirišču v Podčetrtku.

V torek so bili policisti obveščeni, da je  na parkirišču ene izmed trgovin v Podčetrtku neznani voznik neznanega vozila trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku parkiranega vozila. V zvezi prometne nesreče policisti še zbirajo obvestila.

Zgolj da kasneje je do podobnega dogodka prišlo na parkirišču Term Olimia. Ponovno je neznani voznik neznanega vozila trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku parkiranega vozila. V zvezi prometne nesreče policisti še zbirajo obvestila.

Preglejte še druge aktivnosti PP Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu:

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah od 22. 4. do 28. 4.