Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na GrobelnoFest 2017: “Oberkrain” petek in “GrobnRoll” sobota – vstopnice pol ceneje


Kulturno društvo Grobelno pripravlja novo zabavo za različne glasbene okuse.

GrobelnoFest je 2-dnevni glasbeni festival, ki združuje na videz nezdružljivo. Petkov večer je posvečen glasbi bratov Avsenik, v soboto pa bo oder zasedla glasba odličnih slovenskih rock zasedb. Skupni imenovalec obeh večerov je kvalitetna muzika.

gfest-2017-nzV petek, 8. septembra 2017 od 19. ure dalje boste tako lahko uživali nana “Oberkrain večeru” v soboto, 9. septembra pa od 20h dalje na GrobnRoll soboti.

Festival je zaključna prireditev Šentjurskega poletja, katerega sofinancira Občina Šentjur.

“OBERKRAIN PETEK”

Ansambel Banovšek je pričel z delovanjem leta 2013 na pobudo vodja ansambla Mateja Banovška in njegove sestre Venese Brglez. Želela sta namreč nadaljevati pot njunih staršev, ki sta prav tako skupaj ustanovila ansambel. Poleg Venese in Mateja ansambel sestavljajo še Rok Zbičanjik, Denis Napotnik, Matej Turinek in Barbara Leber Turinek.

Euro kvintet je ansambel, ki ima sedež v Laškem, sestavlja pa ga pet mladih, a izkušenih glasbenikov. Delujemo kot klasičen moški kvintet s klavirsko harmoniko, na svojih nastopih pa zaigrajo tudi kot trio z diatonično harmoniko in kot zabavna skupina z izvajanjem zabavne glasbe v živo.

Šentjurski muzikanti so ponarodeli godci iz Šentjurja, ki že vrsto let nastopajo po vsej Sloveniji in ohranjajo predvsem ljudsko glasbo.

Ansambel MURNI sestavljajo štirje člani: brata Elvis (harmonika, vokal) in Denis Govedič (klarinet, saksofon, vokal), ter Miha Bantan (kitara, trobenta, vokal) in Miha Gunzek (bariton, bas kitara). Ansambel se zavzema za ohranjanje starejše ljudske glasbe z moškim petjem.

 

 

 

gfest-2017rock“GROBnROLL SOBOTA”

Demolition Group Legendarna brežiška alternativna rock zasedba, ki je bila ustavnovljena leta 1983, za letošnjo jesen napoveduje nov album. Poleg njihovega železnega repertoarja, bomo lahko slišali friške-alter viže tudi na letošnjem GrobelnoFEST-u.

MRFY je zasedba, ki je javnosti do zdaj predstavila zgolj dve avtorski skladbi, in je pridobila že precejšnjo prepoznavnost. Nekateri jih označujejo celo za največje odkritje zadnjih let ter naslednike Siddharte.

Flapjacks Skupina Flapjacks je nastala na pogorišču benda Divji Štrudl. Po prvem koncertu leta 2013, se je v tistem letu dodobra izoblikovala tako zasedba, kot ideja, ki se je skupina drži še danes.

Cava Cava je čorba Santane, Floydov in kvazifunka, povaljanega v umazan bluz. S čudovitimi solažami, virtuoznimi bas linijami, živimi ritmi in zakajenim soulful vokalom odkrivajo nove dimenzije starega sounda, s kompozicijo pa v vsakem komadu predstavijo novo zgodbo.

S KOZJANSKO.INFO NA GROBELNOFEST 2017 POL CENEJE

Za naše zveste obiskovalce in člane portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 50 vstopnic za en ali drugi dan Grobelnofesta 2017 po polovični ceni.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

grobelnofest-polsi-klik