Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na domače tekme KK Tajfun Šentjur ter k nakupu sezonskih vstopnic – prvih 8 pol ceneje


tajfun-naslovnaZačela se je nova košarkarska sezona. V njej bodo košarkarji KK Tajfun Šentjur 17. leto zapored nastopali v prvem rangu državnega prvenstva (Liga Nova KBM). Kot običajno bo klub sodeloval tudi v državnem pokalnem tekmovanju (Pokal Spar), na novo pa se vključuje v mednarodno tekmovanje – Pokal Sixt Alpe Adria, kjer bo v predtekmovalni skupini C igral z avstrijsko ekipo ECE Kapfenberg Bulls in slovaško zasedbo Patrioti Levice.

Vse tekme bo Tajfun igral v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur.

Sezona se je začela 1. 10. z gostovanjem v okviru pokala SAAC v Levicah, v državnem prvenstvu pa je Tajfun za uvod izgubil na gostovanju pri aktualnih državnih prvakih v Domžalah.

Prvo domače srečanje je na sporedu v soboto, 15. 10., in sicer z Lastovko, naslednje domače tekme pa so 

V klubu so za vse ljubitelje košarke pripravili sezonske vstopnice po ugodnejših cenah, ki jih lahko v predprodaji ceneje dobite še do 14. 10. 2016

  1. SEZONSKE VSTOPNICE

(spletna predprodaja traja do vključno 14. 10.: http://kksentjur.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.html)

sezonske-karte*rezervacija na ime;
**članarina 15,00 €;
***vključuje vstop v prostor s pogostitvijo;
****velja za mlade, rojene leta 2001 in kasneje (za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni).

15 % popusta lahko izkoristijo: imetniki lanskih sezonskih vstopnic in imetniki kartice Tuš kluba.

Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti.

2. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME

Število v oklepaju pomeni ceno na dan tekme na blagajni, ki se odpre uro pred začetkom!
Navadna sedišča: odrasli 4 € (5 €); otroci 2 € (3 €); odrasli – člani kluba 3 € (4 €)
Fotelji: odrasli 5 € (6 €), otroci 3 € (4 €), 4 € (5 €)

Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2001 in kasneje (za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni).

Klubske mlajše selekcije in Šola košarke: 0 € (samo navadna sedišča – velja ob plačani vadnini in članarini; obvezen prevzem vstopnic na blagajni do 15 minut pred začetkom tekme).

Vstopnice je v predprodaji do vključno dneva pred tekmo moč kupiti preko spleta (http://kksentjur.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.htmlin na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …)

POPUSTI (omogočamo do pol ure pred začetkom tekme!)
– Pri predložitvi Tuš klub kartice nudimo 15 % popusta na ogled naših domačih tekem! Popust se uveljavlja na blagajni dvorane pred tekmo.
– Imetniki veljavnih izkaznic ZKTS (Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije) in ZKSS (Združenje košarkaskih sodnikov Slovenije) brezplačno
– Vsem, ki na dan tekme slavijo rojstni dan, omogočamo brezplačen ogled tekme, enemu spremljevalcu/-ki pa popust po modelu kolikor let toliko popusta.
– Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: [email protected]).

Cene posameznih vstopnic ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva.

S KOZJANSKO.INFO SO SEZONSKE VSTOPNICE ZA KK TAJFUN ŠENTJUR POL CENEJE

Kot je že v zadnjih letih tradicija, spletni portal Kozjansko.info v sodelovanju s KK Tajfun osmim svojim bralcem omogoča nakup sezonskih vstopnic pol ceneje od predprodajne cene.

Pol cenejše sezonske vstopnice naročite na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si:

tajfun-polsi-klik