Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Proslava ob dnevu žena in materinskem dnevu na OŠ Šmarje pri Jelšah (foto in video)


materinski_dan_os_smarje_1Sinoči je v športni dvorani OŠ Šmarje pri Jelšah potekala proslava ob dveh marčevskih praznikih, dnevu žena in materinskem dnevu. Polne tribune so več kot dober pokazatelj odličnega odziva s strani staršev in starih staršev, za katere so šmarski osnovnošolci, skupaj z mentorji, pripravili pester in kvaliteten kulturno-glasbeno-plesni program.

Večer v znamenju pesmi, plesa in recitalov
Pester program, ki sta ga povezovala sedmošolca Ema Čokl in Rok Krč, je obsegal zanimive in atraktivne točke, za kar so poskrbeli mladi glasbeniki, pevci, plesalci, igralci in pripovedovalci. Obiskovalci so lahko uživali ob zvokih citer, kitare, harmonike in tolkal, posebej zanimive in atraktivne so bile plesne točke.

materinski_dan_os_smarje_2

Veliko mero talenta pa so osnovnošolci prikazali skozi igrane vložke, ki so se odvijali skozi vso prireditev. Rdeča nit 4-delne dramatizacije je bilo srečanje dekleta (Tinkra Čerček) z bogatašem (Svit Šket), poslovnežem (Tilen Šket), Malim princem (Vid Šket) in na koncu še z mamo (Ana Zorin). Med prizori so se ovijale posamezne točke programa.

Inserte sinočnjega programa si lahko ogledate v video posnetku:

Mamam in ženskam voščil tudi ravnatelj Mitja Šket
Pred zaključkom prireditve je pred zbrane stopil ravnatelj OŠ Šmarje pri Jelšah Mitja Šket in ženskam, mamam ter starim mamam zaželel vse dobro za njihov minuli in prihajajoči praznik. Ob tem ni pozabil pohvaliti otrok, ki so nastopili in s tem na prisrčen način razveselili svoje mame, očete, sestre in brate ter seveda stare starše. “Mesec marec je posebej namenjen vam, ženskam in v ta namen so naši učenci, vaši otroci, pripravili čudovito prireditev. Spoštovane gostje, ob vašem prazniku vam v imenu šole in učencev želim vse dobro!”, je v nagovoru izpostavil Šket.

materinski_dan_os_smarje_3

Po končani prireditvi so bile predstavnice nežnega spola, skupaj s spremljevalci, povabljene na druženje in pogostitev v šolsko jedilnico. Za dobrote in okrepčilo je poskrbel odličen tim šolskih kuharjev in kuharic, ki so se tudi tokrat odlično izkazali s postrežbo in okusi, kar so med drugim potrdili zadovoljni in nasmejani obrazi obiskovalk in obiskovalcev.

Vabljeni tudi k ogledu galerije fotografij, posnetih na prireditvi.

eH

polsi-malice-zon-3