Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Znova lažji trening za Rogaško; Tajfun v pokalu s Šenčurjem


kosarka_zogaEkipa Rogaške je sinoči vnaprej odigrala ligaško tekmo s Portorožem in zabeležila drugo najvišjo zmago v aktualni sezoni.

Gostje iz Portoroža tokrat niso bili dorasel nasprotnik. Če izvzamemo nebogljeno Elektro, je to najvišja zmaga Rogaške v tej sezoni. Vprašanje zmagovalca je bilo rešeno že po desetih minutah igre (25:10), še posebej boleča pa je bila za goste tretja četrtina, ki so jo domačini dobili z 29:9.

Pri Rogaški je kar sedem igralcev doseglo dvomestno število točk.

ROGAŠKA : PORTOROŽ 104:58 (25:10, 22:18, 29:9, 28:21)
Davis in Remekun po 15, Mijović 14, Ferme, Fon in Boban 11, Grušovnik 10, …

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Tekmo smo odprli s pravo energijo igrali po dogovorih. Že v prvi četrtini smo nakazali, da bo tekma enosmerna. Razliko smo nato zadržali, na začetku tretje četrtine pa si nato dokončno zagotovili zmago. Z izjemo zadnjih petih minut, ko je bila tekma le še revialna, sem zelo zadovoljen z obrambo in odnosom naših fantov.”

Konstantin Subotić, trener Portoroža: “Rogaška je bila boljša prav v vseh elementih igre in prišla do zaslužne zmage. Mi nismo pokazali tistega, kar znamo, to je bil naš najslabši dan do sedaj. Za nami je zelo naporen ritem. Sledijo tekme, katere za nas štejejo dvojno, zato moramo ta poraz pustiti za sabo in usmeriti naše misli v nadaljevanje prvenstva.”

§ § §

Včeraj so na KZS izžrebali četrtfinalne pare pokalnega tekmovanja, kjer pa bo naše območje zastopano le s šentjurskim Tajfunom, ki se bo pomeril s KK Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Prva tekma bo na Gorenjskem v torek, 16. februarja, ob 20.00, povratna pa v Hruševcu v sredo, 17. februarja, ob 18.00. 

Zmagovalec tega para se bo v polfinalu, ki bo v petek, 19. februarja, ob 18.15, pomeril z zmagovalcem para Krka : Helios Suns. Finale bo v nedeljo, 21. februarja, ob 18.00.

polovicka_celje_klik