Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 21. 10. 2015


13. 10. 2015

V dopoldanskem času so neznanci na ŽP Šentjur odtujili žensko gorsko kolo znamke Cult, bele barve, s sivi vijoličastimi napisi. Kolo je bilo priklenjeno. Z dejanjem so lastnika oškodovali za 300 €.

14. 10. 2015

V eni od družin v Šentjurju je ponovno prišlo do spora med zakoncema.  K nasilnemu ravnanju je pripomoglo ljubosumje in alkohol. Policisti so nasilnežu izrekli prepoved približevanja.

15. 10. 2015

Na PP se je zglasil občan, ki je povedal, da je na Bohorju nabiral gobe, našel pa je ročno bombo. Bobni tehnik je zadevo zavaroval in odpeljal v uničenje. Ugotovil je, da je eksplozivno telo angleške izdelave in je na Bohorju ležalo še iz časov II: sv. vojne.

Pri Ferleževem mlinu pa je bil najden mobitel znamke Samsung. Na aparatu se nahaja ovitek roza barve. Aparat je sicer uničen, se pa v njem nahajata spominska in SIM kartica, iz katerih pa podatki najverjetneje niso izbrisani.

18. 10. 2015

Na Tratni pri Grobelnem je pes, ki ni bil pod nadzorom, v neposredni bližini svojega doma ugriznil peško, ki je šla po cesti mimo hiše. Lastnica je za storjeni prekršek dobila plačilni nalog.

19. 10. 2015

V Dramljah je bila najdena kartica za zagon vozila za vozilo znamke Renault. Tako se sedaj na PP Šentjur nahajajo dve kartici in sicer  vozili Renault in Mazda, o čemer smo obveščali že prejšnji teden.

Prav tako se je tega dne v kraju Stopče zgodila prometna nesreča, katero je povzročil  voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Pri tem je trčil v tovorno vozilo, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog v višini 300 € in izrečene tri kazenske točke.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Martin Kumer

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor II.